CNA a aprobat prelungirea cu inca 9 ani a licentei audiovizuale prin satelit, pentru postul Realitatea TV. Vezi in text ce promit reprezentantii RTV si cine a votat impotriva

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Joi, 28 octombrie 2010, 12:34 Economie | Media & Publicitate


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat joi prelungirea cu inca noua ani a licentei audiovizuale prin satelit, pentru postul Realitatea TV, dupa ce sase membri au votat favorabil. Doi dintre membrii CNA care au votat impotriva au spus ca vor sesiza Parlamentul, printr-o scrisoare deschisa, de faptul ca CNA ca institutie are o problema in respectarea legii.

Cei trei membri CNA care au votat impotriva prelungirii licentei Realitatea TV au fost Narcisa Iorga (fost director comunicare PDL, propusa in CNA de presedintie), Dan Grigore (reprezentantul Guvernului) si Ioan Onisei (propus in CNA de PDL). Ceilalti sase membri ai Consiliului, prezenti in sedinta de joi si care au votat pentru prelungirea licentei pentru acest post TV au fost: Mihai Malaimare (fost deputat PNL), Constantin Dutu (fost deputat PRM), Cristina Trepcea (propusa de PSD), Rasvan Popescu (propus de PNL), Szasz Attila (fost consilier UDMR) si Gelu Trandafir (propus de presedintie in 2006).

Decizia a venit dupa mai bine de doua ore de discutii aprinse si chiar certuri intre membrii CNA. Sedinta a inceput cu audierea lui Stelian Tanase, cel care va fi director general al postului de la 1 noiembrie si care a prezentat inca o data elementele principale ale strategiei editoriale perioada 2010 - 2012.

Stelian Tanase, promisiuni si probleme legate de noul "ton" al Realitatii TV

Promisiuni:
 • Pozitia pe care a castigat-o Realitatea in ultimul un an si jumatate, v-am dat cifrele in proiect sunt masuratori oficiale, arata ca in fiecare trimestru ne-am situat pe locul trei la audiente. Pentru un post de nisa (...) sa depaseasca de pilda in audiente Televiziunea Publica si sa o faca sistematic zic eu ca este o performanta care arata un anumit nivel de profesionalism".
 • Din punct de vedere editorial intentionam o schimbare de orientare destul de pronuntata. Proiectul porneste prin a parafraza normele BBC, pentru ca eu cred ca aceasta idee ca 2+2 fac 4 vinerea si 2+2 fac 5 joia face rau tuturor. Trebuie sa aplicam niste norme clare, vizibile si usor de masurat. "2+2 fac 4" se va aplica in toate situatiile indiferent de in ce zona politica sociala sau economica se intampla un anumit eveniment si nu ne vom plia dupa interesele de moment in peisajul politic economic si social. Perioada care vine va fi foarte tulbure si daca nu vom avea niste norme foarte clare pe care sa le aplicam in toate situatiile vom avea probleme, mai ales de credibilitate. Cei care nu le respecta pleaca.
 • Publicul va observa schimbarea in grila de programe, de tip occidental, neutra din punct de vedere politic si vom reduce numarul programelor politice. Vom ramane un post de stiri dar stirile vor fi pe arii mult mai largi din societatea romaneasca.
 • va fi o schimbare majora in privinta grilei de weekend in care vom introduce multe programe care tin de istorie. Cultura va fi foarte prezenta.
Probleme:

 • Sunt mai multe probleme pe care ni le punem. Este o televiziune privata, cineva a investit si evident ca nu vrea sa arunce banii pe fereastra si vrea macar sa-si scoata banii investiti. Trebuie sa ne intrebam daca publicul romanesc asa cum este el in perioada 2010-2012 va accepta limbajul sobru si neutru pe care vrem sa-l impunem.
 • Vom diminua proportia emisiunilor de comentarii si opinii. Toata lumea are opinii, dar foarte putini si numai jurnalistii aduc o informatie verificata. Vom incerca sa facem acest lucru desi informatia este din ce in ce mai scumpa. Este ieftin sa inviti doi oameni, chiar competenti, sa discute o situatie si este extrem de scump sa trimiti doi reporteri intr-un oras din Romania sau undeva in Europa sa-ti vorbeasca despre un anumit eveniment. Si atunci problema este daca statia poate suporta asemenea cheltuieli. 
 • Din 2008 suntem intr-o cadere vertiginoasa a pietei mass-media, a pietei de publicitate, care a avut un impact brutal si care ne-a luat pe nepregatite. In contextul reducerii bugetelor de publicitate, odata cu 45%, inca o data cu 35%, si 2011 se anunta la fel de dramatic o scadere evaluata intre 25-30%, ne punem intrebarea cum va fi posibil sa imbunatatim actul de jurnalism, dand mai multa informatie care este mai scumpa. Imi pun intrebarea in mod real in ce masura publicul va accepta tonul pe care Realitatea il va folosi incepand cu noua grila de programe, (cateva schimbari vor aparea si in apropierea Craciunului si Anului Nou - emisiuni si realizatori noi).
 • Avem si probleme ce tin de tehnica. Daca nu ne innoim echipamentele, nu facem o investitie serioasa si nu trecem la formatul High Definition (HD), in contextul acestor schimbari tehnologice care vin peste noi mai repede decat am crezut, nu vom rezista in aceasta competitie. Avem un proiect, discutiile sunt avansate, banii sunt alocati, noi speram ca in toamna viitoare sa lansam aceasta noua televiziune, dar dupa ultimele socoteli va fi gata abia in primava anului 2012.

Despre problema invitatilor Realitatea TV si promisiunea de a anunta pe post cand se incearca o imixtiune

Dupa ce acesta si-a incheiat prezentarea, unul din membrii CNA, Mihai Malaimare, a ridicat problemea invitatilor si a telefoanelor de presiune editoriala.

Mihai Malaimare:
 • Salut schimbarile cu care ati venit, ma numar printre cei care va cred. Problema este ca ne propuneti aceasta noua fata de la Craciun incolo. Ce ne facem pana atunci, pentru ca dupa ce plecati noi avem de dezbatut un raport de 63 de pagini privitor la Realitatea si o emisiune de aici. Ce veti face cu invitatii care si-au faurit un ideal din a nu respecta principiile pe care dumneavoastra le semnalati drept punctul forte de aici incolo?
 • veti avea curajul sa dezvaluiti pe post orice incercare de imixtiune, orice telefon de la orice culoare politica?
Stelian Tanase:
 • In legatura cu invitatii. Se va tine cont de doua lucruri: primul este audienta si al doilea este ca daca depasesc regulile de joc ar trebui sa nu mai fie invitati a doua oara. Frecventa cu care apar, nevoia de echilibru in opiniile exprimate va fi prima reglementare in legatura cu invitatii.
 • In legatura cu telefoanele de presiune, personal daca cineva va indrazni sa ma sune sa-mi spuna ceva despre ce se intampla in post in sensul amestecului editorial, in urmatoarea ora sau in primul program la care am acces voi comunica acest lucru, indiferent ca este sef de partid, presedinte, premier sau un mare om de afaceri. Nu am sa admit asa ceva. N-am venit aici dupa atatia ani de cariera sa ma compromit.
Rasvan Popescu, presedintele CNA, acuzat ca legifereaza santajul si ultrajul

Dupa plecarea lui Stelian Tanase, discutiile intre membrii CNA s-au aprins pana la certuri. Astfel Narcisa Iorga a avertizat ca licenta se acorda pe 9 ani unui radiodifuzor si nu unui director care face niste promisiuni.

Narcisa Iorga, catre Rasvan Popescu, presedintele CNA:
 • De ce am mai ascultat inca o data prezentarea proiectului? Pentru ca data trecuta am convenit sa discutam intre noi pe baza strategiei puse la dispozitie anterior. Am pierdut trei sferturi de ora ascultand aceleasi lucruri. Inseamna ca dumneavoastra luati deciziile singur. (...) Intr-adevar sunt propuneri frumoase mai ample, pe 20 de pagini de data asta, nu pe 4 ca data trecuta, dar aceleasi.
 • Cat despre cum a evoluat audienta Realitatea TV nu e vorba de profesionalism ci de lipsa de profesionalism care este direct proportionala cu audienta. Domnul Tanase a spus ca daca nu se va indeplini aceasta strategie va pleca acasa. Si noi ce vom face? Acordam o licenta pentru noua ani pentru un radiodifuzor, nu pentru un director care pleaca acasa daca primeste un telefon pe care il percepe ca ingerinta in politica editoiala.
 • Imi mentin pozitia de a avea in vedere ca o statie timp de 9 ani a avut un anumit comportament pe piata audiovizuala si trebuie sa tinem cont si de greselile CNA pentru ca orice radiodifuzor care isi permite sa faca abateri de la lege trebuie sanctionat. Daca nu se intampla asta inseamna ca autoritatea de control are o problema.
Ioan Onisei, despre actionariatul Realitatea TV si Asesoft:

Ioan Onisei a ridicat problema actionariatului Realitatea TV si a preluarii managementului postului de catre Asesoft.
 • Intai de toate vreau sa spun ca nu-mi este deloc clar ce este cu actionariatul acestui radiodifuzor si cu conducerea lui. Avem prevederi clare in lege, ar trebui sa cunoastem actionariatul pana la ultima persoana fizica. De asemenea va marturisesc ca nu inteleg cum poate un om de afaceri sa investeasca o suma importanta in managementul postului pentru a munci. (n.r. referire la acordul incheiat recent prin care Asesoft a preluat managementul Realitatea Media si a promis si investitii de 70 milioane euro, fara a cumpara actiuni).
 • Problema actionariatului ridica si o problema la fel de importanta si anume: cine opereaza de fapt serviciul. Sunt intrebari la care cred ca in acest moment nu putem sau nu stim raspunsul. (n.r Rasvan Popescu, presedintele CNA i-a spus lui Onisei ca ar fi trebui sa intrebe la serviciile institutiei sau pe reprezentantii Realitatea TV)
 • Nu pun la indoiala onestitatea si calitatea morala a domnului Tanase. Ma intreb insa: Dar daca domnul Stelian Tanase nu corespunde intereselor de business si maine-poimaine isi da demisia?
Rasvan Popescu, despre publicul cucerit de Realitatea TV:
 • Nu cred ca trebuie sa stam asa cu bulgarele de sare deasupra capului. Cred ca perspectiva noastra trebuie sa fie cea stabilita de lege si anume de aparatorii interesului public in audiovizual. Acest post si-a dobandit un loc important pe piata media in 9 ani de functionare, este de doi ani de zile pe locul trei in audiente si cred ca aceasta trebuie sa fie principala noastra perspectiva. A cucerit un public si este primul lucru la care trebuie sa ne gandim. Cand au aparut abateri de la lege, CNA le-a sanctionat.
In acest moment, spiritele s-au aprins si Dan Grigore si Narcisa Iorga au avertizat ca CNA nu a sanctionat corespunzator Realitatea TV.

Dan Grigore: A dobandit o pozitie dar este si o raspundere. Cum s-a achitat de ea? Cam palid a sanctionat CNA. Ca dovada ca ultimele reactii ale Realitatea TV au continut amenintari penale la adresa noastra. Asta este simtomatic pentru slabiciunea de care dam dovada in aceasta piata. (n.r. Rasvan Popescu a precizat ca este dreptul oricarui om si operator sa se apere in instanta)

Narcisa Iorga, fata de atitudinea lui Rasvan Popescu: Sa te dea in judecata dar sa nu te ameninte pe post ca te da la Parchet. Legiferati santajul si ultrajul. Amenintarea pe post ca te da in judecata inseamna santaj si ultraj din cate stiu eu.

Parlamentul va fi sesizat privind faptul ca CNA are o problema in respectarea legii audiovizualului

Narcisa Iorga a atentionat asupra lipsei de interventie a CNA si a spus ca va atentiona Parlamentul cu privire la faptul ca CNA ca institutie are o problema in respectarea legislatiei.

Narcisa Iorga:
 • Din punctul meu de vedere, CNA nu si-a indeplinit sarcina de garant al interesului public. Pot sa va spun ca in ultimii ani a devenit un spectator pasiv la degradarea mediului audiovizual, ca a intervenit cu dubla masura pentru a aplica sanctiuni in cazuri aproape similare, ca nu a avut nici o reactie cand a fost vadita interventia in politica editoriala a unor posturi si nu-si respecta propriile decizii - spre exemplu decizia privind codul de reglementare in audiovizual.
 • consider ca va trebui sa ne adresam Parlamentului pentru a lamuri ce se intampla cu acest Consiliu care in anumite situatii este chiar avocatul radiodifuzorilor. CNA sub conducerea domneavoastra, domnule presedinte, a incurajat atitudinea agresiva, vulgara si in deradere fata de lege a audiovizualului de astazi.

Presedintele CNA:
 • Aveti dreptul la punctul dumneavoastra de vedere asa cum si radiodifuzorii au dreptul de actiona in instanta. Intr-o societate civilizata cele mai multe conflicte, daca nu toate, se traseaza in justitie. Orice autoritate poate gresi, abuza. Tocmai de aceea exista justitia.
Demersul Narcisei Iorga va fi sprijinit cel putin de Dan Grigore. Iorga i-a mai cerut explicatii presedintelui CNA in legatura cu o adresa de la Comisiile parlamentare de cultura primita recent si despre care membrii institutiei nu au aflat inca.

Rasvan Popescu, despre solicitarea parlamentarilor:
 • Am primit o adresa, am trimis-o la juridic si urmeaza circuitul obisnuit. Ni se solicita punctul de vedere in legatura cu evetuale ingerinte in activitatea editoriala la Realitatea. Abia ieri a venit adresa si membrii vor fi instiintati cand va intra ca orice document in dezbaterea Consiliului.

CNA ar fi putut retrage licenta Realitatea TV, pentru informatiile false privind actiunile detinute de Sorin Ovidiu Vantu in companie

Inainte de a se vota prelungirea licentei pentru Realitatea TV, Narcisa Iorga a avertizat asupra informatiilor false transmise catre CNA privind actionariatul in cadrul Realitatea TV, motiv pentru care Consiliul ar fi putut retrage licenta Realitatea TV.

Narcisa Iorga:
 • Pe 23.09.2010 s-a facut o schimbare de actionariat. La Bluelink Comunicazione s-a schimbat catre Vantu Ioana: 45,45% din actiuni, Vantu Ionut Codrin 45,45% si Vitalie Dobanda: 9,09%. Domnul Vitalie Dobanda avea la 22.02.2001, daca nu ma insel, 90 si...ma ajutati?

A intervenit un reprezentant de la directia de inspectie a CNA care a spus:
 • Nu, deci..in septembrie anul asta Bluelink Comunicazione care detinea 99% si care avea actionar 100% pe domnul Dobanda a cedat 30% din actiuni.
Nota redactiei: este greu de verificat ce participatii si actionariat a avut Bluelink Comunicazione, in conditiile in care aceasta este o societate cu sediul in Cipru.

Narcisa Iorga, a revenit:
 • Asta voiam sa spun, deci domnul Vitalie Dobanda era actionar unic la Bluelink Comunicazione pana la 23.09 2010.
 • Aceasta situatie in care s-a gasit Realitatea TV de a comunica un actionar unic, 99-100%, Vitalie Dobanda, cand de fapt patron era domnul Sorin Ovidiu Vantu era motiv de retragere a licentei. Am facut lucrul asta? Nu, (...) desi puteam. Am avut ocazia noi ca institutie, conform legii.
 • Au fost informatii eronate, domnul Sorin Ovidiu Vantu a afirmat de nenumarate ori public, inainte de data de 23.09.2010 ca este patronul postului Realitatea TV in timp ce la noi nu figura pe nicaieri. Atunci puteam sa spunem, dar din pacate eu, imi asum singura aceasta vina, nu m-am interesat sa vad. Poate ca si la toate celelalte posturi avem probleme de actionariat si s-ar putea intr-adevar retrage licenta.

Actionariatul Realitatea Media, potrivit notei cu privire la solicitarea prelungirii licentei audiovizuale prin satelit pentru Realitatea TV:

1. Bluelink Comunicazione (Cypus) Limited - 66,547235618%
    - Vintu Ioana: 45,45455%
    - Vintu Ionut Codrin: 45,45455%
    - Vitalie Dobanda: 9,0909%
2. PSV Company SA: 18,742296709%
    - Elbahold Limited (Cipru): 54,3556%
    - Asociatia salariatilor din SNP Petrom SA: 25%
    - PSV Company SA: 9,9973%
    - Actionari persoane fizice (8577): 10,6471%
3.Federatia Sindicatelor Libere si Independente "Petrom": 13,452839273%
4. Global Video Media SRL: 1,257627365% (PSV Company SA: 99,999904%, Negrutzi Bogdan Radu: 0,000093%, Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian, Luha Eugen Gheorghe cu cate 0,000001%)
5. Luca Liviu: 0,000000345%
6. Toroipan Gheorghe Cristian: 0,000000345%
7. Luha Eugen Gheorghe: 0,000000345%.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7354 vizualizari

 • +19 (43 voturi)    
  O RUSINE FARA SEAMAN!!! (Joi, 28 octombrie 2010, 12:42)

  George [anonim]

  Trebuie vazut cine sunt cei care au votat pentru prelungirea licentei si ce legaturi au cu caracatita lui Vantu. Incredibil!!! Niste slugi ordinare.
  • -4 (16 voturi)    
   Cei sase... (Joi, 28 octombrie 2010, 13:00)

   George [anonim] i-a raspuns lui George

   ... ii poti afla prin excludere. E asa greu? Dar a-i socoti pe toti in slujba lui Vantu... e cale lunga!
  • +17 (23 voturi)    
   prelungirea licentei de emisie (Joi, 28 octombrie 2010, 13:22)

   ana [anonim] i-a raspuns lui George

   este doar o formalitate, ea se prelungeste din 9 in 9 ani, iar votul din consiliu e pur de forma, pentru ca asta e procedura prevazuta de legislatia romaneasca.
   • +3 (15 voturi)    
    Daca e asa (Joi, 28 octombrie 2010, 13:52)

    Gelu [anonim] i-a raspuns lui ana

    trebuia ca si cei 6 sa voteze impotriva ca oameni de cultura ce se pretind a fi.
    • +1 (13 voturi)    
     De acord. (Joi, 28 octombrie 2010, 14:40)

     haiducul [anonim] i-a raspuns lui Gelu

     Ar fi trebuit sa dispara irealitatea si antenele,huaaaaa:CNA.
     • +2 (8 voturi)    
      Asa-i !!! (Joi, 28 octombrie 2010, 20:52)

      andrei [anonim] i-a raspuns lui haiducul

      In felul acesta o sa ne putem uita linistiti LABE 1 TV :)
  • -6 (28 voturi)    
   Eu propun sa se revina la canalul TV unic (Joi, 28 octombrie 2010, 13:43)

   george alexandru [utilizator] i-a raspuns lui George

   Dictator avem, partid unic avem, eu zic sa renuntam si la televiziuni si sa tinem doar TVR, eventual si B1
   Eu nu ma uit la Realitatea lucru pe care ar trebui sa-l faci si tu daca nu iti place ceea ce vezi.

   Legat de cei doi care vor sesiza Parlamentul, e clar in slujba cui lucreaza.
   • +4 (20 voturi)    
    Nu esti singurul care.... (Joi, 28 octombrie 2010, 14:19)

    Rescatorul [anonim] i-a raspuns lui george alexandru

    se face ca nu vede stenogramele lui Vantu si influenta nefasta a cestui personaj sinistru asupta democratiei romanesti, atata cat mai este tinuta in viata de "dictatorul" Basescu. La fel ca si CTP, Nistorescu, Stelian Tanase, Dinescu si toata sleahta celor care tin Romania blocata si manipuleaza in cel mai abject mod. Deh, este vorba de placerea fiecaruia, nu te pot contrazice. Daca asta iti place, iti dorect sa traiesti intr-o tara condusa de "democratii" Vantu si Voiculescu, cei mai iubiti, mai cinstiti, mai patrioti si mai onerabili romani.
    • -2 (14 voturi)    
     Ce o tot dati cu stenogramele? (Joi, 28 octombrie 2010, 16:15)

     nemesis [anonim] i-a raspuns lui Rescatorul

     Pe ei cei implicati ãi doare in bascheti,atat cele cu vantu cat si cele cu cocos&udrea.Daca era ceva serios procurori incepeau treaba,stenogramele astea daca esru pe hartia igenica aveau o utilitate.
     Iar ca sa spui ca romania este o tara democratica deschide bine ochi la tot ce se intampla,in ultimi 25 de ani am trait in trei tari democratice si stiu cei asta,la noi este o continuare a dictaturi ceausiste care am simtito din plin cu agravament in ultimi doi ani.
     • +6 (14 voturi)    
      Stenogramele clarifica tot (Joi, 28 octombrie 2010, 16:25)

      Bogdan [anonim] i-a raspuns lui nemesis

      Daca ar mai fi fost o iluzie ca postul respectiv are alt scop decat instrument de santaj si presiune. Ar trebui sa-i doara la mai mult decat basca deoarece pierd credibilitate-audienta-bani-influenta. PS se vede ca ai trait in afara deoarece ai uitat complet limba Romana. Stilul agramat complet se potriveste insa perfect cu nivelul ideilor exprimate. Un mesaj "garantat vanghelie"
      • -2 (10 voturi)    
       Agramat hm. (Joi, 28 octombrie 2010, 19:09)

       nemesis [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

       Se poate nu ma deranjeaza,oricum bacul l-am luat in 1978,iar de vorbit vorbesc perfect romaneste cea de capitala, Fiecare cu ideile lui iar daca nu esti de acord poti opta pentru o dictatura sa vedeti ce bine este,doamne ajuta.
     • +5 (7 voturi)    
      Daca nu ai citit inca stenogramele... (Joi, 28 octombrie 2010, 19:49)

      Rescatorul [anonim] i-a raspuns lui nemesis

      lui Vintu iti recomanda sa le citesti mai intii si apoi sa comentezi. Altfel, inteleg ca esti cam ratacit pe-aici. Realitatea-FNI-Stenogramele Vintu si Antenele-Felix nu au forum-uri?
      • -4 (4 voturi)    
       Sincer nu le-am citit. (Joi, 28 octombrie 2010, 20:43)

       haiducul [anonim] i-a raspuns lui Rescatorul

       Si nu ma intereseaza nici de cele ale lui vantu nici ale lui cocos&udrea,pot fi gloante de manevra.
       Nu cred in autenticitatea lor si nici nu ma las pacalit asa usor,caile serviciilor secrete sunt de a manipula,instiga.Daca aceste stenograme mai ales cele ale lui cocos&udrea sunt adevarate ce face parchetul...daca nu sunt adevarate de ce nu actioneaza in tribunal pe cei care-i defaimeaza?

       aca aceste stenograme mai ales cele ale lui cocos&udrea sunt adevarate ce face parchetul...daca nu sunt adevarate de ce nu actioneaza in tribunal pe cei ce-i defaimeaza?
   • -5 (17 voturi)    
    Hei nici chiar asa. (Joi, 28 octombrie 2010, 14:43)

    haiducul [anonim] i-a raspuns lui george alexandru

    Sa ramana televiziunile incomode cu o conditie sa aiba o grila de programe ca B1,TVR.Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie in frunte cu comandantul suprem,uraaa,uraaa,uraaaa.
   • +7 (9 voturi)    
    pai daca aveti de toate (Joi, 28 octombrie 2010, 19:58)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui george alexandru

    ce cautati aici, pe hotnews? :))

    Tovarase George A, nu ne explici un pic ce fel de dictatura aveti si cum se manifesta? Care-i partidul unic (cumva cel care, desi are multe denumiri, e doar UNUL?).

    In ce tara traiti draga tovarase?
  • +5 (15 voturi)    
   Cei 6 nu au rusine (Joi, 28 octombrie 2010, 13:51)

   Porky [anonim] i-a raspuns lui George

   Obraz de soric.Ai vazut tu porc sa se rusineze?
  • -5 (21 voturi)    
   da, da o rusine (Joi, 28 octombrie 2010, 14:04)

   Iulia [anonim] i-a raspuns lui George

   vrem cenzura
   vrem cenzura

   doar taraf tv si b1tv restul nu au voie sa existe. huo cu ei.
   • -3 (13 voturi)    
    Da da vrem cenzura. (Joi, 28 octombrie 2010, 16:21)

    haiducul [anonim] i-a raspuns lui Iulia

    Programe cu realizari ale doamnei Udrea,vizite de lucru a lui Basescu,program de ode si cantece patriotice pentru slavirea partidului PEDELIST in frunte cu comandantul suprem Domnul Basecu pentru marile realizari pentru bunastarea poporului cum ar fi reducerea salariilor cu 100%,eutanasierea pensionarilor,realizarile poporului prin munca patriotica.......
   • +4 (8 voturi)    
    Iulia? (Joi, 28 octombrie 2010, 20:01)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui Iulia

    Ia-o incet domnisoara [presupun... avand in vedere inflacararea ta :)) ].

    Daca vrei cenzura, muta-te cu soacra si mai vorbim!

    Pa!
  • +2 (2 voturi)    
   parere (Joi, 28 octombrie 2010, 22:19)

   panaite [utilizator] i-a raspuns lui George

   Orice societate, indiferent de oranduirea sociala, mai evoluata sau nu, mai mult sau mai putin justa, mai mult sau mai putin producatoare de bunastare, are nevoie pentru a supravietui de ordine sociala, de echilibru. Acestea , in caz de perturbare, sunt restabilite de spiritul civic, patriotic, moral al natiunii sau prin mijloacele de coercitie create pentru acest scop de insasi societatea. In situatia nou creata in Romania, unde infractori verosi au acaparat mijloacele de formare a opiniei, pe fondul entropiei populatiei, echilibrul s-a rupt, societatea civila nu se mai poate autoregla. Asanumiti lideri de opinie, infractori deosebit de periculosi grupati in jurul agenturilor ostile tarii propavaduiesc distrugerea statului, dezordinea, compromiterea valorilor morale prin posturile tradatoare rtv si a3 care functioneaza pe principilul oficinelor. Cum se poate autoechilibra un popor cand de morala lui se ocupa canalii ca vantu, voiculescu sau patriciu, nus, felix si conu; dinu………In aceasta situatie se impune autorizarea folosirii fortei pentru salvarea tarii !
  • +1 (3 voturi)    
   RTV (Vineri, 29 octombrie 2010, 7:59)

   acasa1284285656193 [utilizator] i-a raspuns lui George

   Ati ramas comunisti pana in maduva oaselor:
   ii lichidati pe aia care nu va plac voua!Nu asa se pune problema;nu va place postul RTV,nu aveti decat sa schimbati canalul!Dar voua va e frica,acum,si de propria voastra umbra.
   Rusine si regrete ca v-am votat candva!
  • -1 (1 vot)    
   Libertate de expresie (Vineri, 29 octombrie 2010, 8:23)

   Silviu [anonim] i-a raspuns lui George

   Tu ai auzit de libertatea de expresie? Nici mie nu-mi place Realitatea, dar n-am auzit sa se revolte nimeni ca OTV isi bate joc zi de zi, de ani buni, de tot ce inseamna idee de jurnalism, iar acum sustine pe fata un partid politic inregistrat legal.
 • +7 (27 voturi)    
  securisti lu vantu (Joi, 28 octombrie 2010, 12:44)

  Costi [anonim]

  inca sunt la post . vantu doarme linistit ,securisti lucreaza pentru el.
  • +9 (17 voturi)    
   Ce te deranjeaza? (Joi, 28 octombrie 2010, 13:02)

   George [anonim] i-a raspuns lui Costi

   Sau esti printre telespectatorii fideli ai acestui post. Eu daca nu vreau sa ma uit la mynele tv, nu ma uit, dar nu cer sa i se retraga licenta!
   • +3 (7 voturi)    
    Gresit (Joi, 28 octombrie 2010, 16:28)

    Bogdan [anonim] i-a raspuns lui George

    Este la fel ca a spune sa fie droguri la liber, daca vreau consum daca nu iau vitamine. Nu este vorba de a tine partea unui partid sau altul dar este dovedit ca televiziunea respectiva a fost doar un simplu instrument al unui infractor. Ca si in cazul unei masini utilizata pentru o infratiune, dupa condamnarea definitiva, trebuie confiscata.
    • 0 (6 voturi)    
     Tu esti cel care greseste (Joi, 28 octombrie 2010, 18:26)

     George [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

     Libertatea de exprimare este prevazuta in Constitutie. Si nu numai, exista in toate documentele privitoare la Drepturile Omului. Pe cand drogurile conduc la alterarea sanatatii, chiar la decese. Nu exista similitudini. Fiindca a avea alte convingeri, de foarte multe ori, conduce la progres. Nu au trecut decat 21 de ani de cand nu ai fi putut sa te exprimi in public asa cum o faci acum pe Hotnews, si asta doar din cauze ideologice si de regim politic. Vrei sa ajungem iarasi acolo?
     • +2 (2 voturi)    
      LUI GEORGE (Vineri, 29 octombrie 2010, 9:47)

      carat [utilizator] i-a raspuns lui George

      Libertatea de exprimare este totusi limitata. Minciunile, calomnia, injuriile, atacurile la persoana nu sunt sanctionabile? Atunci, libertatea individului si dreptul la aparare sunt cumva sterse din Constitutie? Libertatea (la modul general) intr-o democratie se opreste in momentul in care este atacata libertatea si DEMNITATEA unei alte persoane. Din nefericire, oamenii nostrii politici se prevaleaza de imunitatea parlamentara care, sub pretextul declaratiilor politice prolifereaza cele mai abjecte si nerusinate minciuni si calomnii. Dar jurnalistii, comentatorii si toti asa zisii comentatori politici nu se pot ascunde in fata aceleiasi imunitati. Vantu, un puscariabil dovedit nu numai o data, se prevaleaza de trustul sau media in incercarea disperata de a scapa de puscarie, aruncand vina pe altii (precum a facut si cu Maria Vlass). Ca toti hotii mari din tara asta, se apara atacand puterea actuala, urland cat ii tin bojocii ca dosarele lor sunt instrumentate politic de catre Basescu si camarila lui. Halal libertate de exprimare ! Vai de mama lor institutii si legi in Romanica.
    • -1 (1 vot)    
     gresit de din nou (Luni, 1 noiembrie 2010, 15:10)

     anca [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

     nu am mai auzit o asemenea prostie. DUPA PROCES CONFISTI MASINA ??? si ce faci cu ea? o dai la fier vechi??? Nu ti-ai luat pastilele de desteptaciune azi dimineata!!!!! In timpul procesului stabilesti daca masina e cea in cauza sau nu. Infractorilor li se confisca bunurile ????? de cand ???? daca ar fi asa am rezolva deficitul Romaniei, ba chiar cred ca am fi pe crestere economica
 • -8 (26 voturi)    
  Oricata agitatie se face in jurul lui Vantu.... (Joi, 28 octombrie 2010, 13:02)

  ovidiu [anonim]

  Dorinta lui Basescu de a scapa de posturile "incomode" nu poate sa fie satisfacuta...regulile europeene, regulile democratice nu permit inchiderea unui post fara motive bine intemeiate.
  Hai, nu sariti cu acuzele, libertatea de opinie, libertatea de exprimare, libertatea cuvantului pe scurt, sunt lucruri cu care democratiile consacrate nu se joaca si nu ne vor lasa nici pe noi sa ne jucam.
  Va convine, nu va convine, oricine poate sa critice pe oricine si mai ales puterea, pentru ca cei aflati la guvernare determina felul cum traim si vom trai noi.
  Daca nu fac treaba suficient de buna, sunt criticati.
  Probleme Gogule ?
  Media este cainele de paza al unei democratii, fara ea avem dictatura, o singura parere, un singur glas, al puterii.
  Si nu este bine....
  • +9 (25 voturi)    
   Lovitura de stat (Joi, 28 octombrie 2010, 13:36)

   Terente [anonim] i-a raspuns lui ovidiu

   In ziua motiunii la iRealitatea TV , micul Che guralivul Ponta - magistrat si fost procuror... ma intelegi .... era difuzat cu urmatoarele mesaje subliminale : Revolutia din 89 , munitie de razboi ,lovitura de stat . Dupa reteta din 89 s-au folosit golani si infractori care sa sparga barajele jandarmilor si sa creeze panica.Scenariul a fost pregatit si Ponta a fost cel care trebuia sa joace rolul lui Gavroshe. A cazut de fraier .Vanghelie era si el acolo cu ai lui ..... S-a vazut chiar la irealitatea cine erau cei care vroiau sa faca scandal. Niste persoane tuciurii .
   • +1 (7 voturi)    
    S-a creat un ecou al maipularilor de la revolutie! (Joi, 28 octombrie 2010, 15:45)

    sociolog patriot [anonim] i-a raspuns lui Terente

    Sa-ti explic:

    Chiar daca dupa revolutie, nu s-a demonstrat manipularea, interventia externa si terorismul, pentru a taia pofta de adevar a romanilor, a trebuit creat un ecou fals !

    Ecoul actual, nu are efectul de elucidare a evenimentului pe care il copiaza (revolutia) ci chiar intareste teoria manipularii !

    Daca, acest eveniment s-ar fi intamplat in locul mineriadelor, am fi crezut iar ca intradevar poporul a actionat, dar prostii au fost PONTA &Co!

    Iliescu la revolutie, nu a legalizat intentia lui de lider si a pozat in CAPABILUL NECESAR demonstrandu-se dupa mandate lui, RAUL NENECESAR!

    PONTA la ''revolutia lui'' a demonstrat ca e PROSTUL NENECESAR !

    VANGHELE a fost oportunistul de serviciu, reprezentant de seama al ''sindicatului'' PSD !
  • +9 (23 voturi)    
   Teoretic... (Joi, 28 octombrie 2010, 13:38)

   Mih. [utilizator] i-a raspuns lui ovidiu

   ...ai dreptate. Practic, RTV este departe de regulile democratiilor consacrate, de regulile unui jurnalism corect si decent si de regulile unui comportament civilizat, in general. O fi RTV un caine de paza, unul mai maidanez, asa, dar nu grija democratiei o are, sa fim seriosi (si mai pare atacat si de boli specifice- rabie, jigodie etc.)
  • +4 (8 voturi)    
   da (Joi, 28 octombrie 2010, 14:00)

   eu [anonim] i-a raspuns lui ovidiu

   perfect de acord ...
  • +11 (19 voturi)    
   ba, "Gogule" (Joi, 28 octombrie 2010, 14:09)

   carmabox [utilizator] i-a raspuns lui ovidiu

   E ceva probleme acolo, unde liberatea de opinie si exprimare e de fapt manipulare in masa a prostimii. Si prostimea e multa la noi in tara, si cu drept de vot. Televiziunea aia nu informeaza, ci aplatizeaza creere (multe deja cam tocite), intr-o directie foarte bine stapanita si comandata. Realiatea nu se numeste post de opinie partinitoare (dat find apartenenta) ci de stiri. Ori numai stiri nu se aud acolo. Deci nu, asta nu e bine, sa existe posturi de "stiri" comandate politic, instrumente de indobitocit mase.
   • +1 (7 voturi)    
    mai,mai,mai (Joi, 28 octombrie 2010, 15:06)

    zbanghiul [anonim] i-a raspuns lui carmabox

    mai carmica...da dc nu dai tu drumul la un post care sa destepte masele...asa doar, ca sa-i faci in ciuda lui vantulescu :P
    • +2 (8 voturi)    
     Hmmm... (Joi, 28 octombrie 2010, 15:39)

     George [anonim] i-a raspuns lui zbanghiul

     Te referi la "un post" pentru grivei zbanghii ca tine? Pai ala deja exista. Este vorba despre iRealitatea tv, "postul" la care te uiti cu ochii cat cepele si urechile ciulite ca lupul.
     Ma intreb cam cat de plat ti-a ajuns creierul...
   • -4 (6 voturi)    
    bine spune-mi atunci parerea ta despre: (Joi, 28 octombrie 2010, 20:01)

    Cetateanul anonim [utilizator] i-a raspuns lui carmabox

    OTV televiziune draga presedintelui, unde s-a simtit foarte bine si acum se face ca ploua, cand Diaconescu este cercetat.
    B1 Tv unde Basescu este lins adanc peste tot.
    Taraful tv cu curve etno
    Etno cu muzica de carciuma
    Tvr care numai echidistanta nu mai e.
    De alte televiziuni, altele decat cele urate de Base, nu ziceti nimic?
    Astea nu deformeaza mintile, nu manipuleaza....
    Nu, pentru ca nu-l ataca pe tatuc.
  • +6 (12 voturi)    
   ne-ai luminat... (Joi, 28 octombrie 2010, 14:20)

   mercedes [utilizator] i-a raspuns lui ovidiu

   Vorbesti ca din carti. Aici nu este vorba de media ci de Irealitatea si Antene care numai caini de paza ai democratiei nu sunt.
   • +3 (5 voturi)    
    Bingo! (Joi, 28 octombrie 2010, 20:03)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui mercedes

    Caini de paza!

    Deci la Griveiul asta se referea Tanase :))

    Fiat lux!
  • +1 (9 voturi)    
   LUI OVIDIU (Joi, 28 octombrie 2010, 14:49)

   carat [utilizator] i-a raspuns lui ovidiu

   Daca ar fi ca Irealitatea sa critice puterea nimeni nu ar avea nimic impotriva atata timp cat stirile ar fi corecte si analizate de specialisti pe domeniul respectiv si nu comentate de tot felul de frustrati si isterizati. Din pacate, Irealitatea a mintit tot timpul, aplicand metoda manipulatorie a kgb-ului care spune: cu cat minti mai mult si mai grosolan, cu atat sansele ca minciuna sa fie crezuta sunt mai mari. Si totusi, cu toate eforturile facute de o serie de jurnalisti si moderatori sclavi ai banului, fara rusine , fara bun simt, si mai ales fara cei sapte ani de acasa precum Prelipceanu, Oana Stancu, Ursu, Hurezeanu, Stelian Tanase s.a., impreuna cu invitatii lor permanenti de exact aceeasi factura precum Dinescu, Olguta Vasilescu, Lavinia Sandru, Mugur Ciuvica, Ludovic Orban, Ciorbea, Vosganian etc. au reusit marea performanta de a avea un public limitat de cca 3% audienta. Le doresc pe mai departe o audienta mult mai mica.
  • +2 (6 voturi)    
   Tocmai pentru ca trebuie sa fie garanta democratie (Joi, 28 octombrie 2010, 16:31)

   Bogdan [anonim] i-a raspuns lui ovidiu

   E necesara reglementarea stricta a mediei. In orice tara civilizata nu ar fi fost posibila existenta unor posturi ca OTV, Realitate, A3. Nu problema criticii ci santajul, presiunea si minciuna sunt problemele acestor posturi.
  • +1 (1 vot)    
   Da sunt de acord... (Vineri, 29 octombrie 2010, 5:20)

   haiducul [anonim] i-a raspuns lui ovidiu

   ... cu tot ce ai scris,dar asta este valabil intr-o tara democratica,
 • +11 (21 voturi)    
  cat va putea sa existe? (Joi, 28 octombrie 2010, 13:09)

  realnick [anonim]

  concluzia este simpla! degeaba postam mesaje impotriva RTV,Vantu ,Voiculescu..PSD,PC.Tot ce trebuie sa faca oamenii cu o constiinta si echidistanti ,este sa mearga la vot in numar maxim atunci cand trebuie votat.Eu sunt sigur ca oamenii destupati pot sa schimbe oricand puterea politica atunci cand vor.S-a vazut cine sunt votantii PSD,in general oameni fara studii,oameni de la tara..pensionari care plang dupa comunisti,tigani, paznici..etc.Eu fac in curand un an de cand am renuntat la a ma uita la RTV, iar la antene nu ma uit nici la meteo.Este foarte foarte important sa fim uniti si sa dam vot de blam sau de incredere atunci cand ratiunea ne dicteaza.RTV se va autodizolva in momentul in care le va scadea drastic numarul de privitori(nu vor mai veni bani din reclame) cand Vantu va lichida conturile(sau va fi la racoare) sau daca PSD nu va ajunge la putere mult timp de acum incolo.
  • +12 (20 voturi)    
   stai putin (Joi, 28 octombrie 2010, 13:38)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui realnick

   realitatea a avut anul trecut pierderi de 30 milioane de euro. Deci ei oricum merg rau pe minus, singurul scop pentru care este in functiune este santajul politic; acea oficina este intretinuta de partidele de opozitie si nu de piata/bani din publicitate.
  • +4 (10 voturi)    
   opinie (Joi, 28 octombrie 2010, 13:43)

   CITITOR [anonim] i-a raspuns lui realnick

   cel mai pertinent comentariu....bravo
   • -3 (9 voturi)    
    Evident... (Joi, 28 octombrie 2010, 15:02)

    Opi(l)nie [anonim] i-a raspuns lui CITITOR

    Sunteti colegi de grupa la scoala de toamna/iarna a PDL,presupun...:)))
   • -5 (9 voturi)    
    Au avut, abuziv, fiscul pe capul lor un an ! (Joi, 28 octombrie 2010, 16:05)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui CITITOR

    Un asemenea "control" de la finante putea sa nu gaseasca 30 milioane de euro bani negri de la partide?
    un singur euro nejustificat era de ajuns ca sa faca finantele tamtam.
    Nu au gasit.
    las la o parte ca au sabotat grav functionarea unei firme private cu un control ce nu se mai termina.
    Corect?
    Dupa Basescu este corect orice ii foloseste lui.
    Na, uite ca nu numai ca nu dispare postul asta de va sta voua in gat, ba se mai si investeste masiv in el.
    Dupa logica voastra si "Europa Libera" era un post care trebuia inchis si toti ziaristii lui arestati.
    Critica puterea din Romania, instiga la nesupunere civica, pregatea o lovitura de stat.
    Ei....Radio Moscova era cu totul altceva...lauda doar realizarile ...un fel de B1Tv
 • +5 (19 voturi)    
  !!! (Joi, 28 octombrie 2010, 13:16)

  Cris [anonim]

  CNA nu si-a facut datoria.
  Acesti oameni sunt platiti de noi!
 • -9 (21 voturi)    
  Ha-ha-ha ! (Joi, 28 octombrie 2010, 13:17)

  Miss Numaratoarea [anonim]

  Inca 9 ani va scot astia peri albi ! Sublim ! Si ce sperante pe voi...Daca nu a numarat Roberta voturile...:)))
 • +6 (16 voturi)    
  Un nou capitol al originalei democratii (Joi, 28 octombrie 2010, 13:24)

  I.L.Caragiale [anonim]

  romanesti .Vorba lu nea nelu Iliescu . Democratie originala . Adica securisti iau puterea in 1989 si se prefac ca lucreaza pentru binele romanilor. In acest proces fura toti banii si isi fac televiziuni.La aceste televiziuni raspandesc minciuni si ura ,deruta si zvonuri false,dezinformare si vulgaritate.In ce scop? In scopul conservarii furaciunilor .In scopul evitarii in a ajunge in justitie cu furaciunile .In scopul de a nu se afla adevarul despre Revolutia din *9 si cine a furat banii din intreprinderile de comert exterior: vezi citat "La randul sau, seful Departamentului Securitatii Statului (D.S.S.) era de asemenea membru al Guvernului in calitatea sa de ministru secretar de stat”, “Aceste pozitii au fost ocupate, succesiv, in ultimii 10 ani ai regimului Ceausescu pana in decembrie 1989 de catre Tudor Postelnicu (1977-1987) si generalul-colonel Iulian Vlad (1987-1989), ca sefi ai D.S.S.; de Alexandru Danescu (iunie 1978 – septembrie 1978), Romus Dima (octombrie 1978 – august 1980), generalul-locotenent Plesita Nicolae (septembrie 1980 – decembrie 1984) si generalul-locotenent Aristotel Stamatoiu (decembrie 1984 – ianuarie 1990), ca sefi ai serviciului de informatii externe (C.I.E.); pe linie operativa, de colonel Nicolae Andronic si locotenent-colonel Constantin Anghelache ca sefi ai U.M. 0107/AVS ("aport valutar special"). Ultimii doi sefi ai U.M. 0107/AVS au efectuat la inceputul anului 1990 frecvente si precipitate deplasari in Europa Occidentala, inclusiv pentru inchiderea unor conturi caracterizate neoficial de bancile respective ca efectuand transferuri substantiale“(general-maior D.I.E. - Liviu Turcu).
 • -7 (19 voturi)    
  voturi (Joi, 28 octombrie 2010, 13:25)

  Reggae [anonim]

  Unii mai si voteaza, tovarasi de la pdl. Credeati ca e ca in Parlament: beeeeeeeeeeee?
 • +3 (13 voturi)    
  Stiu 2 din ei (Joi, 28 octombrie 2010, 13:25)

  Costi [anonim]

  Mihai Malaimare si Rasvan Popescu . Cristina Trepcea este a lui Nastase
 • -5 (21 voturi)    
  Incredibil (Joi, 28 octombrie 2010, 13:39)

  titirica [utilizator]

  Oameni buni, nu vreti sa va uitati pe Realitatea nu va uitati, schimbati canalul!...ce o fi asa greu... ca de aia ati vrut democratie, McDonald's, Mall-uri, Internet free ..etc...

  Eu nu vreau sa vad ceva, nu ma uit... ..

  Acum hai sa suspendam licenta si la Manele TV sau Taraf..sau ce or mai fi...

  Opa, dar nici porno nu e bun...sa ii suspendam si pe astia...

  Comunistilor!!!

  Rectific, pana si comunistii de acum sunt mai deschisi la minte... voi sunteti pur si simplu debili...
  • +5 (15 voturi)    
   !!! (Joi, 28 octombrie 2010, 13:50)

   Cris [anonim] i-a raspuns lui titirica

   Deci lucrurile stau cam asa:
   O televiziune primeste licenta in baza LEGII si in baza statului televiziunii declarat catre CNA

   Daca televiziunea incalca statutul aprobat de CNA, acea licenta nu mai este valabila.

   Daca postul de televiziune de stiri, adopta practici de dezinfiormare comuniste si securiste plus instigare la ura si violenta dar si instigare la revolta, rascoala si spanzurat oameni politici atunci acea televiziune a incalcat statului in baza caruia a obtinut licenta si ca atare LICENTA TREBUIE RETRASA.!

   EX 1:
   Imagineaza-ti ca maine imi fac o televiziune.
   O numeste Adevarul TV.
   Apoi eu incep sa spun Minciuni la acel post de televiziune.
   Iti dai seama ca licenta pentru acel post nu mai este valabila :)

   EX2:
   Imagineaza-ti ca eu maine imi fac un post tv care va fi bazat pe stiri si pe informarea in masa iar eu de poimaine ii schimb statul in canal de televiziune PORNO cu hard core sit tot tacamul, ce zici, mai e valabila licenta?

   Think twice - Celine Dion does!!!
   • -4 (10 voturi)    
    si cine zice..... (Joi, 28 octombrie 2010, 16:13)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Cris

    Cine stabileste ca :
    "postul de televiziune de stiri, adopta practici de dezinfiormare comuniste si securiste plus instigare la ura si violenta dar si instigare la revolta, rascoala si spanzurat oameni politici " ?????
    Tu?
    Pe ce baza?
    Sa nu-mi spui de stenograme ....hai sa fim seriosi, v-ati jucat destul de-a "ochiul si timpanul".
    Nici nu este sanatos, zau, uite ca incep sa sape si altii prin dosare si apar stenograme mai de groaza.
    Una este sa-i spui unui ziarist, angajat al tau, sa injure pe cineva...alta este sa vinzi economia tarii pe milioane de euroi mita.
    Exeplele tale nu stau in picioare, nici 1 nici 2.
    Post care a trecut de la muzica la porno este Taraf Tv (fata de la miezu' noptii) da' de ala nu ne legam ca este portocaliu....
    Post care minte de ingheata apele este B1 dar...vai, si asta-i portocaliu.
    • +3 (7 voturi)    
     !!! (Joi, 28 octombrie 2010, 16:25)

     Cris [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

     Dap, din stenogramele Hotului National.
     Te rog sa stergi comentul tau ca este lipsit de valoare si de Realitate.
   • -2 (4 voturi)    
    saracul de tine... (Joi, 28 octombrie 2010, 20:07)

    titirica [utilizator] i-a raspuns lui Cris

    vroiam sa iti aduc argumente ca bati campii dar vad ca a facut-o deja Wizard of Oz; ma bucur ca mai vad oameni ce gandesc...

    doar o sa repet:

    - cine decide ca se spun minciuni ( EX1)?
    Eu nu iti spun Think Twice, eu iti spun doar Think... ca se pare ca nu ai ajuns la nivelul asta...

    - EX2 .. aici esti hilar..no comment
   • 0 (0 voturi)    
    minciune vs adevar poate nu toti le vedem la fel (Luni, 1 noiembrie 2010, 15:15)

    anca [anonim] i-a raspuns lui Cris

    in cazul 1 Cine stabileste ca tu spui minciuni sau adevarul? CNA-ul?
  • 0 (12 voturi)    
   Ia spune tu titirica (Joi, 28 octombrie 2010, 13:50)

   Oameni buni [anonim] i-a raspuns lui titirica

   Tu itzi lasi copii sa se uite la canale tv porno ? daca ai canalul setat pe tv si copilul tau in lipsa ta de acasa, se uita la canalele porno crezi ca ii face bine ?Asta este esenta democratiei ? Dreptul de a te uita la canale porno ? taraf tv cu "taranci "imbracate ca prostituate in costume nationale minijupe si decoltate vulgar ? Ce crede cineva strain, un turist care vede asa ceva ? ca tarancile romance sunt niste prostituate si costumul national este ca cel al unei prostituate de colt de strada . Est mandru de asta ?
   • -2 (4 voturi)    
    alt decelerat... (Joi, 28 octombrie 2010, 20:08)

    titirica [utilizator] i-a raspuns lui Oameni buni

    tehnologia si democratia merg mana in mana...

    pentru asita ca tine esista posibilitatea de a bloca anumite programe...

    repet..nu iti place, nu te uiti...
    nu vrei sa se uite copii, blochezi...

    voi chiar vreti inapoi televiziune unica...vai de capul nostru pentru ca sunt unii ca voi...
  • +9 (21 voturi)    
   Ignorantule!!! (Joi, 28 octombrie 2010, 13:55)

   George [anonim] i-a raspuns lui titirica

   Sunt niste norme si reguli ce trebuie respectate de catre toate televiziunile. Iar iRealitatea tv le-a incalcat sistematic si constient. Aici e vorba de principii si legi ce trebuie respectate in orice societate normala nu de anarhie asa cum iti doresti tu. Mars de-aici griveiule!!!

   P.S. Acest canal tv a fost si este in slujba unor interese ce tin de o mafie politico-economica si nu are legatura cu informarea corecta a cetatenilor!!! Ce nu intelegi griveiule?
   • -3 (13 voturi)    
    georgica specialistul (Joi, 28 octombrie 2010, 14:26)

    radu [anonim] i-a raspuns lui George

    lasand la o parte limbajul extrem de elevat, tipic portocaliu, de unde stii tu principiile si legile pe care le-ar fi incalcat realitatea tv? asa ti-a explicat nasul pe canalul tau favorit bitv? stiai ca acel canal b1 e facut din bani furati de la bancorex? mafia "politico-economica" a lui g paunescu e buna, e de bine in mintea ta rarefiata? si ce nu intelegi cand ti se spune sa folosesti telecomanda? e prea greu pentru tine?
    • 0 (10 voturi)    
     Si inca ceva... (Joi, 28 octombrie 2010, 14:44)

     George [anonim] i-a raspuns lui radu

     "grivei" este un cuvant care-i place idolului tau Stelian "Dodel" Tanase. Griveii fiind cei de teapa ta tovarase anonim radu. Citeste stenogramele cap-coada ale idolilor tai de la iRealitatea tv si vei gasi acolo un limbaj extrem de "elevat". Neportocaliu. Mars de-aici grivei sa-ti primesti biscuitii de la Vantu & co!
     • -3 (9 voturi)    
      hai, ca iar ma enervezi ! (Joi, 28 octombrie 2010, 16:20)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui George

      Tu la telefon vorbesti, mai ales cu apropiatii, doar in limbaj academic?
      O convorbire PRIVATA este treaba celor care o poarta, in timp ce aici comentariile voastre vulgare sunt PUBLICE, le citeste oricine, inclusiv copii curiosi.
      Pricepi sau nu diferenta?
      M-am saturat de mizerabila politica oranj, politica "pe gaura cheii", bazata doar pe ascultari si inregistrari, multe ilegale (din parlament de ex.), toate imorale.
      Sa va stea Realitatea Tv in gat pana va inecati, democratilor!!!
    • -2 (10 voturi)    
     Nu este vorba despre asta, Radu. (Joi, 28 octombrie 2010, 14:46)

     AlinN [anonim] i-a raspuns lui radu

     SI B1 si Realitatea sunt facute din bani furati, dar Realitatea incalca niste norme elementare de jurnalism.
     Asa imi fac si eu o televiziune cu bani nefurati sau furati si apoi invat copii sa se arunce de la balcon, adultii sa faca bombe si sa le detoneze in locuri publice, si daca vrea cineva sa ma inchida incep sa urlu ca este comunist si vrea sa interzica pluralitatea de opinii. Este o limita si exact CNA-ul trebuia sa-si faca datoria si sa observe cine o incalca. Iata o institutie care trebuie reformata pentru ca nu functioneaza: CNA!
    • -5 (13 voturi)    
     Nu stie (Joi, 28 octombrie 2010, 15:11)

     George32 [utilizator] i-a raspuns lui radu

     Nu a ajuns la stadiul de maimuta inca. Ea (maimuta) apasa pe butoanele telcomenzii, ba chiar gandeste fara sa "o ajute" vreun partid sau niste oligarhi. Cum dracu va trece prin minte, oranjatilor, ca ar trebui inchis un post de televiziune, doar pentru ca nu este supus puterii. B1 ar trebui blamat (nu si inchis) pentru ca este un post care asculta de ordine politice. Eu daca as fi jurnalist la RTV as tine cont si de parerea si/sau interesul patronului pentru ca el e cel ce ma plateste, iar asta nu mi-ar ingradi misiunea de a informa corect publicul. Adica acele stenograme ALRO sunt inventate? Orice jurnalist din lumea DEMOCRATICA ar pune mana pe astfel de stenograme le-ar difuza publicului. Sunteti penibili sa va doriti inchiderea unui post de televiziunii nesupus puterii. Aici e Romania, nu Turkmenistanul. Parca acolo se fierb oamenii de vii daca nu asculta de tiranul lor. Lasati RTV sa isi faca treaba si sa nu lase Romania sa fie egala Turkmenistanui. RTV are un rol major in societatea democrata a Romaniei. La fel si B1. Daca se va ajnge la inchiderea unui post tv doar ca vrea PDl-ul, atunci recomand tuturor celor ce iubesc cu adevarat Romania sa plece din ea cat mai repede.
     • -2 (8 voturi)    
      Mda... (Joi, 28 octombrie 2010, 15:35)

      IC Breteanu leberalul socialist [anonim] i-a raspuns lui George32

      Din pacate tu ai ramas doar la stadiul de reptila. Este limita pe care nu vei putea trece niciodata.
 • 0 (4 voturi)    
  bagati-le mintile in cap (Joi, 28 octombrie 2010, 15:03)

  unul supermultumit [anonim]

  io zic sa se faca control tot timpul la ce are in farfurie romanu...
  si sa manance ce trebuie nu ce vrea..
  :P ca doar ii vrem binele ;)
 • 0 (10 voturi)    
  RTV, Antena 3 si B1 trebuie sa existe! (Joi, 28 octombrie 2010, 15:06)

  leix [anonim]

  Oricat de mult ar dezinforma posturile TV oamenii si-au facut de ceva vreme o imagine despre cei care au ajuns prin parlament, Guvern sau la Presidentie - sa fim seriosi te uiti la TV dar cand cumperi ceva tot cu TVA marit si fara 25 % din salariu poate-l cumperi!
  Legat de licenta CNA eu va propun urmatorul articol scris de Tolontan unde se mai arata ceva ce nu am gasit inca pe HOTNEWS - faptul ca in acele stenograme Vantu primea raspunsuri si nu dadea ordine - "CNA a aminat prelungirea licentei pentru Realitatea TV. Decizia membrilor CNA se bazeaza pe stenogramele despre a caror aparitie veti citi mai jos. Nu apar pe nimeni, pun doar o intrebare : Narcisa Iorga spune ca trebuie ca CNA sa apere televiziunile de interferenta in editorial. Corect! Dar pe CNA cine il apara de interferenta politicului, de vreme ce in campania electorala Narcisa Iorga a lucrat in sediul candidatului Traian Basescu?" - si cand termini intra pe: - http://www.tolo.ro ca sa vezi cum Vantu si-o fura ca sa folosesc o expresie a zilelor noastre in care super Roberta numara exponential.
  • +1 (9 voturi)    
   Zau? (Joi, 28 octombrie 2010, 15:32)

   George [anonim] i-a raspuns lui leix

   Dar legi, reguli si norme trebuie sa le respecte oare? Sau totul e facultativ? In numele libertatii de exprimare nu pot exista canale tv de manipulare si propaganda in masa. "Rationamentul" tau are o problema grava.
   • -1 (7 voturi)    
    Legi, reguli, norme? (Joi, 28 octombrie 2010, 16:21)

    leix [anonim] i-a raspuns lui George

    Poate facem o comisie care sa le ingroape pe toate - ce legi d-le cand in tara asta nu se respecta un cvorum? Care CNA - ala care judeca dupa cum dicteaza interesul dat de cei aflati la un anumit moment la guvernare? Despre ce vorbesti- despre Nasu de la B1 care critica in fiecare emisiune opozitia sau despre Antena 3 si RTV care da pe jos cu Guvernul de dimineata pana seara? Stai putin nu o fi vorba de regula prin care presedintele o face pe jurnalista aia tiganca imputita? A nu e de presedintele care da interviuri pe Taraf TV.
    Sa fim seriosi problemele grave sunt peste tot iar din cate stiu eu mai exista si cate un drept la replica in presa - nu de exemplu cum zicea Udrea zilele trecuta ca oamenii trebuie impiedicati ca sa nu protesteze - pai ati uitat toti ca parintii nostri doar prin protest si dupa revolutie au reusit sa-l dea jos pe Ceausescu?
  • -1 (7 voturi)    
   Nu te chinui (Joi, 28 octombrie 2010, 16:17)

   radu [anonim] i-a raspuns lui leix

   nu ai cu cine. Aici se aplica regula si legea lui george, maimutica portocalie: oricine nu ridica ode pdl si lui base trebuie inchis, desfiintat si angajatii arsi pe rug pentru blasfemie! singura alinare este ca au mai ramas doar 10% si sunt pe cale de disparitie. dupa 2012 nu vom mai auzi de ei, ca orice extrema daunatoare se autodistrug.
 • 0 (6 voturi)    
  Sinuciderea CNA. Prostie sau incompetenta? (Joi, 28 octombrie 2010, 16:43)

  V. Istina [utilizator]

  Stelian Tanase spune:
  1.- Ne vom schimba. O sa fie totul frumos curat si parfumat. Vom "parafraza normele BBC".

  Ce motiv logic avem sa-l credem? Bunele sale intentii? Poate exista, si peste o saptamana isi da demisia, suparat ca Vantu nu-l intelege. El va fi un om curat, cu principiile nepatate, dar rtv tot acelasi instrument de linsaj si manipulare in mana lui Sorin.

  2.Suntem pe "locul trei la audiente". Suntem deci "too big to fail", sau suntem prea mari ca sa va luati de noi.

  Ce legatura are audienta cu respectarea normelor CNA? Nu esti in stare sa le respecti...la revedere! Indiferent pe ce loc te afli la audiente!

  3."Trebuie sa ne intrebam daca publicul romanesc asa cum este el in perioada 2010-2012 va accepta limbajul sobru si neutru pe care vrem sa-l impunem."

  Cu alte cuvinte, " sa nu va suparati daca nu o sa fac ce am promis."
  Maestre, dumneata nu esti circar! Nu faci divertisment! Da, televiziunea e o afacere, dar nu cu orice! Cereti licenta pentru o televiziune de STIRI! Deci TREBUIE sa produceti STIRI. Daca nu sunteti in stare... iarasi... la revedere! Publicul poate si trebuie sa fie educat, si voi stiti asta! Nu orice prostie e o stire!

  4. Avem probleme tehnice...trecem la HD, stiti,e greu, ne boare burta, mi-am uitat caietul acasa...
  O prestatie PENIBILA de ambele parti.

  In urma deciziei de azi, CNA-ul e un organism nefuctional. CNA-ul e un proiect frumos, dar utopic! In loc sa stavileasca, el incurajeaza prin decizia de azi, derapajele si aberatiile. Nu face nimic din ce ar trebuie sa faca. Practic, el nu mai exista.

  Ce se intampla daca nu reinnoiau licenta si Vantu in cel mai rau caz era obligat sa isi deschida alta televiziune? Ce mare tragedie? Ar fi fost in sfarsit, un semn de normalitate!

  Astazi, CNA-ul a votat impotriva normalitatii si in raspar cu ratiunea existentei CNA!
  Romania a suferit o infrangere!
 • -2 (8 voturi)    
  ... (Joi, 28 octombrie 2010, 17:34)

  db [anonim]

  usor, copii! nu va aprindeti ca va crapa jugulara, sau vi se opreste inima... asta e: nu poate invinge numai TB! uneori mai invinge si normalitatea... las' ca va luati voi revansa cu alta ocazie... in plus: daca se inchid irealitatea si haznaua3... de unde amenzi din care sa fie platiti distinsii "intelectuali" de la CNA? vb ceea: "rau cu rau... dar mai rau fara rau!"
  • +3 (3 voturi)    
   !!! (Joi, 28 octombrie 2010, 19:53)

   Cris [anonim] i-a raspuns lui db

   Eu prefer: "Bine cu bine dar mai bine cu foarte bine!!!"
   :)
 • +1 (5 voturi)    
  INTREBARE : (Vineri, 29 octombrie 2010, 0:19)

  Hepcal Vasile [anonim]

  Sanctionarea nerespectarii legii,obligarea unei entitati media la un comportament conform cu prevederile deontologice unanim acceptate in statele Uniunii Europene , este oare cenzura ?
  Faptul ca un post tv poate sa coboare atat de jos este posibil doar cu complicitatea celor care au obligatia profesionala si morala sa stopeze astfel de prestatii .
  Probabil exista persoane foarte potente din punct de vedere financiar care doresc liberalizarea comertului cu produse halucinogene , in mod cert exista si interes din parte consumatorilor de astfel de produse dar din fericire organele statului platite din banii contribuabilului pentru a veghea la sanatatea natiunii ,isi fac treaba mult mai eficient decat cele platite sa pazeasca sanatatea din zona 'media' .
  Hotararea CNA-ului o vad ca o forma de rezistenta la efortul societatii romanesti de a se REFORMA, de a se aseza pe baze morale , corecte , unde responsabilitatea , adevarul si profesionalismul nu sunt "epitete rusinoase" menite sa stigmatizeze persoanele incapabile de compromisuri degradante ci sunt " atribute " ale celor care au colona vertebrala .
 • +1 (1 vot)    
  Realitatea si dobitocii (Vineri, 29 octombrie 2010, 10:04)

  cristi [anonim]

  Un exemplu de manipulare al Realitatii.
  Acum ceva timp cand Videanu era ministru economiei a fost o emisiune legata de activitatea Ministerului Economiei.Moderatorea spunea uitati ce parere are Videanu despre un anumit subiect, si s-a dat doar un raspuns al lui Videanu in care a spus 'Nu e asa ati inteles dumneavostra gresit'.
  Raspunsul a fost scos din context nefiind data si intrebarea la care s-a raspuns.
  Eu nu ma mai uit la Realitatea de mult timp.Antena 3 nici atat cu Gadea cap de bivol parca e din Star Trek. Consider ca oamenii care se uita la Realitatea si mai cred ce se spune acolo sunt dobitoci
 • +1 (1 vot)    
  prestatia cna (Vineri, 29 octombrie 2010, 10:14)

  katha [anonim]

  Daca CNA nu este capabil sa reglementeze piata de media din Romania trebuie desfiintat. Pentru memmbrii consiliului acesta nu este decat o sinecura avand in vedere derapajele care se petrec pe posturile Realitatea si Antena 3 din 2007.
  Ratingul nu scuza orice. In 9 ani el ar putea creste avand in vedere politica editoriala de spalare a creierelor si instigare la ura si violenta.
 • -1 (1 vot)    
  voi ii injurati pe comunisti?!?! (Vineri, 29 octombrie 2010, 10:28)

  Bogdan [anonim]

  Iar pe de alta parte va ofticati ca o institutie politica, asa cum e CNA-ul, nu a inchis o televiziune???? Cand au inchis mocirla aia de televiziune OTV la fel v-ati bucurat sau ati zis ca publicul e cel care decide la ce post TV se uita si ca regulile pietei trebuie sa faca diferenta??
  Ma ingrozesc cand va aud cum va isterizati la adresa libertatii presei.
  P.S.
  Sa presupunem ca PDL iese de la guvernare. Vi se pare normal sa fie inchis B1? Sau sa faca probleme Hotnews? Ar fi corect, doar pentru ca noua putere nu v-ar inghiti????
 • 0 (0 voturi)    
  pentru site-masterul acesui forum (Vineri, 29 octombrie 2010, 17:03)

  Dr Marutza [anonim]

  As dori sa-l intreb pe site-masterul care controleaza acest forum: pentru care motiv n-ati publicat interventia mea ? O sumedenie de exprimari vulgare, agramate apar, in timp ce interventia mea - nu! Si nu e prima data! Va atrag respectos atentia ca nu procedati in conformitate cu regualamentul functionarii acestui forum!
 • 0 (0 voturi)    
  666 (Luni, 1 noiembrie 2010, 12:55)

  Alex [anonim]

  Vitalie Dobanda: 9,0909% reverse read.

  Pt. cei care vor sa inteleaga.

  Sa inteleg ca realitatea este defapt un post din Cipru?

  Dc emite un post din Cipru in Romania? Sa emita din Cipru si sa transmita si in Romania.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by