Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial care va functiona la nivelul postului Realitatea TV si care va fi condus de Stelian Tanase, a declarat, pentru Mediafax, noul director general al televiziunii.

Stelian Tanase, care, de luni, 1 noiembrie, preia atributiile de director general al Realitatea TV, a declarat ca urmeaza sa se intalneasca in cursul acestei zile cu noul management al postului, reprezentat de compania Asesoft.

"O sa le prezint lista cu membrii board-ului", a spus Stelian Tanase, precizand ca o astfel de structura exista la toate posturile de televiziune mari.

Board-ul editorial va fi condus de Stelian Tanase si va cuprinde intre 7 si 11 persoane, printre care se numara Emil Hurezeanu, care, la mijlocul lunii octombrie, a renuntat la functia de presedinte al grupului Realitatea-Catavencu.

"Emil Hurezeanu a acceptat sa faca parte. Am avut mai multe discutii cu dansul si eu sunt foarte onorat sa pot colabora cu el. Este un om care are multa experienta de media. E nevoie de oameni cu experienta si de oameni echilibrati", a spus Stelian Tanase.

Potrivit lui Stelian Tanase, pana in prezent, alte sase personalitati au acceptat sa faca parte din acest board editorial. El nu le-a dezvaluit numele, insa a precizat ca printre ei se numara doi sociologi si un istoric.

Stelian Tanase a precizat ca acest board editorial se va intruni o data pe saptamana, la doua saptamani sau mai des, atunci cand va fi nevoie. "Asta vom discuta impreuna cu toti membrii board-ului, care vor asigura directia ca acest proiect pe care l-am inaintat sa se respecte. Asta va fi menirea lui si sa dea un anumit echilibru", a mai spus Stelian Tanase.

Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Emil Hurezeanu nu a putut fi contactat.