​Actorii Ioana Blaj si Paul Ipate, alaturi de Bogdan Ciudoiu, realizeaza noul matinal al Radio 21. Fosta responsabila de PR a diviziei business a grupului Realitatea-Catavencu, Daliana Barbuica, a preluat pozitia de marketing&PR manager la Attica Media. Rador lanseaza un flux general de stiri. Iar un futurolog australian prezice cand ar urma sa moara ziarele in tarile lumii.

  • Noul matinal al postului Radio 21, "Bine dimineata", este realizat incepand din 1 noiembrie de Bogdan Ciudoiu, Ioana Blaj si Paul Ipate, potrivit unui anunt al postului. Bogdan Ciudoiu este un DJ de 21 de ani care lucreaza la Radio 21 de cateva luni, iar actorii Paul Ipate (Hartia va fi albastra) si Ioana Blaj (Marti, dupa Craciun) sunt cunoscuti cel mai bine din reclamele operatorului de telefonie mobila Vodafone. Vezi detalii in comunicatul de presa.
  • Fosta responsabila de relatii publice a diviziei business a grupului Realitatea-Catavencu, Daliana Barbuica, a preluat pozitia de marketing&PR manager la Attica Media, grup ce editeaza editiile locale ale revistelor Playboy, Men's Health si InStyle. Barbuica a inceput lucrul la Attica luni, 1 noiembrie, potrivit unui anunt al acesteia.
  • Agentia de presa Rador anunta lansarea unui nou produs pentru clientii agentiei - fluxul general de stiri, ce include "informatii integrate din toate domeniile de interes" si care este structurat pe doua directii - flux intern (politic, economic, social, relatii internationale, cultura-culte, justitie, aparare, educatie, sanatate, mediu, media-life, stiinta-inedit, sport, utile) si extern (supliment zilnic de economie mondiala). Fluxul este accesibil in format multimedia.
  • Un futurolog australian, citat luni de Media Guardian, apreciaza ca ziarele tiparite ar urma sa dispara in SUA peste sapte ani, in Marea Britanie si Islanda - in 2019, iar in Canada si Norvegia - in 2020. Futurologul Ross Dawson crede, in schimb, ca presa franceza ar urma sa reziste in forma tiparita pana in 2029, iar cea din Germania - pana in 2030. In Europa Centrala si de Est, presa scrisa ceha ar urma sa dispara in 2024, cea poloneza - in 2025, cea din Estonia - in 2030, cea din Croatia - in 2029, iar cea din Ungaria si Lituania - in 2032. Pe harta intocmita de Dawson, Romania figureaza la capitolul "restul lumii" - in acest caz, presa scrisa ar urma sa dispara in 2040 sau mai tarziu. Vezi criteriile pe care Ross Dawson isi bazeaza predictiile aici.