Editia de anul acesta a evenimentului "Zilele Biz" este dedicata companiilor "care au indraznit sa se miste in timp de criza". IAA Romania gazduieste la Bucuresti prima intalnire a IAA Young Professionals si lucrarile Boardului European IAA. Asociatia Romana de Istorie a Presei organizeaza la Galati a treia editie a conferintei "Cultura si presa in spatiul european". Iar Robert Turcescu este doctorand in stiintele comunicarii.

  • Revista Biz organizeaza editia de anul acesta a evenimentului Zilele Biz in perioada 15-19 noiembrie, evenimentul fiind dedicat companiilor "care au indraznit sa se miste in timp de criza". Potrivit unui comunicat al organizatorului, pe langa cele 70 de conferinte si seminarii din program, in cadrul evenimentului vor avea loc trei expozitii, doua lansari si vor fi prezentate doua studii exclusive. Printre invitati se numara Jeff Hyams - MEC chief strategy officer, John Holm - adjunct lecturer of marketing MSM Romania si Nikki Mendonca - President OMD EMEA. Vezi detalii despre program si invitati pe zilelebiz.ro.
  • IAA Romania, organizatie ce reprezinta interesele industriei de marketing si comunicare din Romania, gazduieste in perioada 3-5 noiembrie doua evenimente IAA Europe - reprezentanti IAA din 15 tari participa, la Bucuresti, la prima intalnire a IAA Young Professionals, precum si la lucrarile Boardului European al IAA, potrivit unui comunicat al organizatiei. Intalnirea IAA European Chapter Presidents va fi condusa de Erich Buxbaum, area director IAA Europe. Evenimentul face parte din seria de intalniri ale presedintilor filialelor locale, organizate periodic de IAA Worldwide. Este prima data cand o astfel de intalnire are loc in Romania. Vezi detalii aici
  • Consiliul Director al Asociatiei Romane de Istorie a Presei organizeaza, in perioada 5-6 noiembrie, la Galati, editia a treia a Conferintei internationale "Cultura si presa in spatiul european", tema acestei editii fiind "Mass-Media: identitate nationala vs. globalizare". Aceeasi asociatie anunta instituirea "Premiului national pentru jurnalism Nicolae Sever Carpinisan", ce va fi conferit anual unor personalitati care s-au remarcat in jurnalism si in activitati civice si care se instituie la 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Sever Carpinisan, fost jurnalist, publicist, tipograf, regizor, dramaturg si bibliotecar.
  • Robert Turcescu, realizatorul emisiunii "100%" (B1 TV), este doctorand in stiintele comunicarii la Scoala Doctorala de Stiinte Politice si ale Comunicarii de pe langa Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Potrivit unui anunt de presa, tema aleasa de Turcescu pentru teza de doctorat este "Presa romaneasca postdecembrista, inainte si dupa aparitia internetului".