Societatea Romana de Televiziune (SRTv) analizeaza situatia lui Razvan Nicolescu, directorul TVR 2, citat ca martor in dosarul privind prostituatele de lux, urmand sa decida daca este sau nu necesara suspendarea acestuia din functia pe care o ocupa in Televiziunea Romana, informeaza Mediafax.

"Analizam cazul lui Razvan Nicolescu si vom lua o decizie in ceea ce il priveste. Deocamdata calitatea in care a fost citat este cea de martor. Daca lucrurile sunt mai neplacute, se poate ajunge la suspendarea lui din functia de director al TVR 2 pana la clarificarea situatiei, dar trebuie sa vedem exact care este situatia", a declarat pentru Mediafax Andi Lazescu, presedintele - director general al Televiziunii Romane.

Lazescu a precizat ca a discutat deja cu Razvan Nicolescu. "Am avut o discutie cu el miercuri seara si mi-a spus ca a fost citat in calitate de martor", a mai spus Andi Lazescu.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

In acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoita, Nicu Banicioiu, Adrian Enache, dar si cel al directorului TVR 2, Razvan Nicolescu.