​Conducerea Adevarul Holding a decis, sambata, sa ii actioneze in instanta pe Adrian si Adriana Halpert, pentru "declaratii defaimatoare la adresa companiei", in urma interviurilor acordate de acestia pentru HotNews.ro si Reporter virtual, anunta Tiberiu Lovin pe Reporter virtual.

Adrian Halpert, fost director editorial la Adevarul Holding, si Adriana Halpert, fost redactor sef Forbes si seful Diviziei business, si-au anuntat demisiile de la Adevarul Holding la inceputul acestei saptamani.

Adrian Halpert s-a aflat, vineri, in studioul HotNews.ro, unde a discutat despre relatia dintre patronul de presa, management si jurnalisti, dar si despre motivele despartirii de Adevarul Holding: "Vreau sa va dau un singur exemplu din ultima perioada, respectiv de la ultima motiune de cenzura, cand directorul general, nu patronul, mi-a spus: nu-i asa ca noi sustinem motiunea de cenzura? (...) Si eu i-am spus: Care noi, poate voi! (...) Am facut eu un compromis. Ca sa impac si capra, si varza, am facut eu un editorial, intitulat (...) De aceea spun ca sunt sugestii. Nu a venit nimeni - si au fost mai multe exemple de acest gen - sa spuna ".