Reporter Virtual da drept sigura, duminica, o despartire a lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv. Sorin Oancea ar urma sa renunte la functia de vicepresedinte al Grupului Grivco pentru a prelua conducerea televiziunii lui Bobby Paunescu, B1 Tv, in timp ce Radu Moraru ar urma sa lucreze pentru noua televiziune a RCS&RDS, unde ar putea ocupa functia de director general. Cei doi nu au putut fi contactati pana la ora difuzarii acestei stiri.

Sorin Oancea si Radu MoraruFoto: AGERPRES

UPDATE 1:Pagina de Mediascrie, la randul sau, ca Sorin Oancea a demisionat din toate pozitiile de conducere detinute in trustul Intact si va fi noul partener al lui Bobby Paunescu, urmand sa detina o parte din B1 Tv. Potrivit Paginii de Media, Radu Moraru va parasi B1 Tv in ianuarie, cand este asteptata relansarea postului tv detinut de Bobby Paunescu.

UPDATE 2: Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, ca Sorin Oancea i-a trimis deja lui Dan Voiculescu demisia sa "in plic", insa va ramane in continuare actionar la Antena 3 (unde detine 25% din actiuni) si la Radio Zu (unde detine 10%).

Contactat de Pagina de media, Bobby Paunescu nu a comentat subiectul, declarand doar ca "Miercuri sau joi, eu si Radu Moraru vom face un anunt oficial pe aceasta tema si vom lamuri aceasta situatie. Pot spune doar ca, la inceputul anului viitor, postul B 1va fi relansat."

In mai anul acesta, trustul Intact a anuntat ca Mihai Gadea a preluat conducerea postului Antena 3 in locul lui Sorin Oancea, care isi pastra pozitia de actionar cu 25% si presedinte al CA.

Primele informatii despre planurile RCS&RDS de a lansa noi posturi TV au aparut saptamana aceasta, dar reprezentantii companiei nu au comentat pana acum pe marginea acestora.