Natalia Morari, moderatorul talk-show-ului principal al televiziunii din Chisinau Publika TV (parte a trustului Realitatea) a luat astazi decizia de a parasi echipa Publika, alaturi de producatorul Valeriu Cebotar. In martie 2010, raspunzand la o intrebare referitoare la intrarea ei in echipa Publika, Natalia Morari ne-a declarat ca: „Eu nu sunt atat de naiva sa cred ca voi putea schimba sistemul. Nu pot si nici nu vreau sa fac abstractie de ceea ce s-a intamplat in Romania cu trustul Realitatea. Dar cand vorbim despre asta, vorbim despre lucruri pragmatice. Eu pot sa-mi garantez in contract ca, impreuna cu producatorul, sa decid care va fi subiectul talk-show-ului din ziua respectiva, care vor fi invitatii mei. Iar daca un astfel de contract nu va fi respectat, eu voi pleca.

Natalia Morari (credits- Laurentiu Diaconu)Foto: Hotnews

In urma anuntului de astazi, Natalia Morari a declarat ca nu doreste sa intre in detalii, dar ca se mandreste ca a facut parte din echipa Publika si ca le doreste succes in continuare colegilor ei.​

Natalia Morari este jurnalist in Republica Moldova, devenind cunoscuta in urma publicarii intr-un ziar moscovit a unei anchete despre spalarea de bani, implicate fiind si nume importante din FSB. In urma acestor articole, jurnalista a primit interdictie de intrare pe teritoriul Rusiei. In aprilie 2009, Morari a fost implicata in declansarea protestelor de la Chisinau, pe 9 aprilie fiind arestata la domiciliu. In aprilie 2010, Natalia Morari a intrat in echipa Publika TV, devenind moderatorul Fabrika, principala emisiune a postului de la Chisinau.