Cei care vor cumpara ziarul Click! in zilele de joi 2 decembrie si respectiv 9 decembrie vor primi gratuit o cartela SIM Click!, a anuntat miercuri grupul Adevarul Holding. Nu sunt oferite detalii privind numele operatorului de telefonie mobila care va pune la dispozitie cartelele si nici preturile practicate, mentionandu-se doar ca utilizatorii "vor beneficia de cele mai mici tarife la apeluri nationale", "de cel mai mare bonus la reincarcare" si de acces gratuit de pe telefonul mobil catre varianta de mobil a ziarului. Mai multe surse din piata au precizat pentru HotNews.ro ca Orange este operatorul care pune la dispozitie aceste cartele.

Campania Click! e promovata de cateva zileFoto: Click

"Zilnic, utilizatorii vor primi gratuit, prin SMS, gluma zilei, detalii despre starea vremii sau horoscop. In plus, cartela Click! Sim ofera si wallpaper-e si tonuri de telefon personalizate, fara costuri aditionale", se mai mentioneaza in comunicatul dat miercuri de Adevarul Holding.

Oficialii trustului de presa au declarat pentru HotNews.ro ca mai multe detalii tehnice in legatura cu acest proiect vor fi dezvaluite abia de maine, dupa punerea in vanzare a ziarului. Mai multe surse din piata au spus pentru HotNews.ro ca aceste cartele sunt puse la dispozitie de Orange.

Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Orange nu au dorit sa faca nici un comentariu pe aceasta tema.