Medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck, unde Serban Huidu este internat de miercuri, in urma unui accident la schi, se declara multumiti de starea de sanatate a realizatorului TV, ei anuntand, sambata, ca in ultimele trei zile nu au fost inregistrate complicatii, potrivit Mediafax. Medicii austrieci au anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca Huidu este in continuare internat la Terapie Intensiva si este supus unui tratament medicamentos. Acestia au precizat ca sunt multumiti de rezultatele testelor la care a fost supus Serban Huidu, fiind semne clare de revenire. De asemenea, medicii cred ca starea de sanatate a lui Serban Huidu va fi din ce in ce mai buna in urmatoarele zile.

Miercuri, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii Innsbruck. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Huidu a fost supus, joi dimineaţă, unei tomografii computerizate, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Mihai Găinuşă, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck să îşi viziteze colegul, spunea, joi seară, că acesta a fost detubat, şi-a recunoscut soţia şi sigur se va face bine.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck a anunţat, vineri, că medicii care îl îngrijesc pe Şerban Huidu au început să îl scoată din coma indusă, reducându-i treptat medicaţia care îl ţinea în această stare. Echipa medicală a comunicat că se aşteaptă ca Huidu să fie deplin conştient luni sau marţi. Dacă nu apar complicaţii, medicii vor decide cât timp va mai rămâne internat Huidu sau dacă se pune problema unui transfer pentru tratament la o altă clinică.

Conform medicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie, Serban Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, ce putea fi chiar fatală.