Serban Huidu a ramas internat in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar din Innsbruck, desi era prevazut ca acesta sa fie mutat intr-un salon in cursul zilei de marti, insa realizatorul TV se simte bine si medicii sunt multumiti de modul in care evolueaza starea lui, transmite Mediafax.

Mutarea lui Serban Huidu de la Terapie Intensiva a fost amanata, potrivit informatiilor prezentate in jurnalul de stiri de la ora 18.00 de la Prima TV.

Realizatorul TV ar fi trebuit sa fie transferat marti intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck, insa medicii au fost de parere ca nu este inca momentul pentru ca Huidu sa fie mutat. Totusi, Serban Huidu se simte bine, glumeste si abia asteapta sa paraseasca spitalul.

Alaturi de acesta se afla in continuare sotia sa, Cristina, si fratele lui, Vlad. Acestia il viziteaza pe Serban Huidu la intervale scurte de timp, pentru a nu-l obosi.

"Este in continuare la Terapie Intensiva, dar intr-o zona mai linistita (...) Am fost la el, am facut niste glumite, e ok. Este o evolutie extraordinar de buna de ieri pana azi. Vorbeste, face glume, raspunde la glume. Mananca, bea, e foarte agitat, se misca in continuu si vrea sa se dea jos din pat", a declarat Vlad Huidu. El a precizat ca fratele lui, Serban, a raspuns foarte bine la toate testele. "Medicii sunt extrem de multumiti de cum evolueaza starea lui", a mai spus Vlad Huidu.

Luni, se anuntase printr-un buletin remis de medici ca Huidu va fi mutat in cursul zilei de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei de Neurologie a spitalului.

Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura intre doua saptamani si o luna. Huidu va ramane internat cel putin doua saptamani, dar recuperarea sa completa ar putea dura cateva luni.

De asemenea, medicii au precizat ca Huidu se recupereaza foarte rapid, dar ca este in continuare slabit.