Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, este interpelat intr-o scrisoare deschisa a ActiveWatch-AMP pe tema actiunilor "abuzive" comise de politisti la adresa unor jurnalisti, in 2010. Iar Clir Media Events va vinde spatiul publicitar al B1 TV, dupa cum scrie paginademedia.ro.

  • Actiunile "abuzive" ale unor politisti "in raport cu drepturile fundamentale la libera exprimare si acces la informatii de interes public" fac subiectul unei scrisori deschise adresate de ActiveWatch-Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) ministrului Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas. AMP aminteste mai multe astfel de incidente petrecute pe parcursul lui 2010, inclusiv unul petrecut in ultima zi a anului, la Resita si atrage atentia ca evenimentele respective "sunt deja incluse in raportul anual privind libertatea de exprimare in Romania". Organizatia ii cere ministrului sa actioneze pentru a preveni continuarea unor astfel de incidente si sa asigure sanctionarea abuzurilor comise de oameni ai legii. Vezi scrisoarea deschisa aici
  • Clir Media Events, regie condusa de Laurentiu Ionete, a semnat un contract pentru vanzarea spatiului publicitar al postului B1 TV, scrie paginademedia.ro. Sursa il citeaza pe Laurentiu Ionete, potrivit caruia "targetul intern, al regiei, este dublarea veniturilor de publicitate in comparatie cu anul trecut". Echipa care va reprezenta vanzarile B1 este diferita de cea care vinde produse ale altor posturi din portofoliul Clir Media (Radio Zu, Radio Romania Actualitati).