​Adrian Cioroianu va realiza o emisiune la Realitatea TV, dupa cum a declarat Sebastian Ghita pentru paginademedia.ro. Romtelecom solicita CNA difuzarea Dolce Sport in format high definition. Juriul festivalului AdPrint 2011 va fi condus de Carl Le Blond de la Ogilvy Group Europa Centrala si de Est.

  • Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu va realiza o emisiune la Realitatea TV, scrie paginademedia.ro, care il citeaza pe Sebastian Ghita, managerul postului. Aceeasi sursa scrie ca Petru Berteanu a venit pe pozitia de content manager la Realitatea.net si ca politistul Dan Antonescu va realiza o emisiune de anchete la postul de stiri.
  • CNA urmeaza sa discute, marti, o cerere a Romtelecom SA de a difuza in high definition programul Dolce Sport, lansat in vara anului trecut si disponibil pe platformele Dolce si NextGen.
  • Juriul care va evalua lucrarile inscrise la AdPrint 2011, festival international dedicat publicitatii pe suport tiparit si care va avea loc in aprilie, la Bucuresti, este condus de Carl Le Blond, deputy executive creative director la Ogilvy Group Europa Centrala si de Est. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, din juriu vor mai face parte reprezentanti ai agentiilor AMV BBDO Londra, Marimo Italia, Duval Guillaume Bruxelles, TBWA\ Europe si TBWA\ Germany, Kolle Rebbe Hamburg, Shalmor Avnon Amichay/Y&R Interactive Tel Aviv, Spillmann/Felse/Leo Burnett Zurich, Draft FCB Paris, Young&Rubicam Paris. Inscrierile la AdPrint 2011 au inceput la 1 ianuarie si se incheie la 1 martie.