De marti, postul de director de comunicare al Radioului public, ocupat pana acum de Ruxandra Sararu, este vacant, dupa cum a spus Demeter Andras, presedinte-director general al SRR, pentru Mediafax. Iar Realitatea anunta ca din 15 ianuarie pozitia de content manager Realitatea.net este preluata de Petru Berteanu, in timp ce Costin Ilie este numit content development manager pentru Realitatea.net si Money.ro.

  • Ruxandra Sararu nu mai este, de la inceputul acestei saptamani, directorul de comunicare al Radioului Public, scrie Mediafax, care il citeaza pe Demeter Andras, presedinte-director general al SRR. Acesta a aratat ca Ruxandra Sararu si-a depus demisia in decembrie, revenind ulterior asupra demisiei, insa perioada de preaviz a expirat luni, iar "de astazi (marti) postul este vacant" si urmeaza sa fie organizat un concurs pentru ocuparea acestuia. Potrivit lui Demeter Andras, Ruxandra Sararu va continua sa lucreze la Radio.
  • Realitatea Media a anuntat, marti, ca Petru Berteanu preia din 15 ianuarie pozitia de content manager al Realitatea.net, in timp ce Costin Ilie, care a fost din septembrie 2010 content manager al site-urilor grupului, devine manager pentru dezvoltare de continut al Realitatea.net si Money.ro, ocupandu-se si de parteneriatele strategice ale trustului in zona online si de alte proiecte, precum Publika.md. Dupa cum este prezentat in informarea de presa, Petru Berteanu are o experienta de 15 ani in comunicare politica si de peste opt ani in media. In domeniul comunicarii politice, el a fost seful comunicarii la Presedintia Romaniei in mandatul lui Emil Constantinescu, dar si director de creatie al Multimedia Political Communication, firma cunoscuta indeosebi pentru colaborarea cu PSD in perioada 2001-2004, sub coordonarea lui Bogdan Teodorescu. In media, el a fost, intre altele, realizator la Radio Romania Actualitati si Radio Romania International, redactor-sef adjunct la Tinerama, director Europa FM intre 2000 si 2001, responsabilul cu relansarea Radio Fun (actualul Radio Guerilla) si redactor-sef Cotidianul.ro in 2010.