Serban Huidu se simte bine si face exercitiile din programul de recuperare fizica la Spitalul Universitar din Innsbruk, insa nu se stie deocamdata cand se va putea intoarce in tara, anunta Mediafax, citandu-i pe reprezentantii postului Prima Tv. Pe 6 ianuarie, Prima TV anuntase ca Serban Huidu a inceput exercitiile fizice de recuperare, proces programat sa dureze circa doua saptamani, la Spitalul Universitar din Innsbruk, programul urmand sa fie continuat la o clinica din Romania.

La aproape o saptamana de la accidentul pe care l-a suferit pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece, pe 29 decembrie, Serban Huidu a parasit sectia de Terapie Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck.

Vlad Huidu, fratele realizatorului tv, a spus pe 6 ianuarie ca starea acestuia evolueaza in fiecare zi. "L-au mutat de la Terapie Intensiva intr-o rezerva. Starea lui este buna, evolueaza in fiecare zi foarte bine. Asteptam momentul in care va iesi din spital pentru a putea oferi mai multe informatii despre ce s-a intamplat, despre starea lui".

Pe 4 ianuarie, Prima TV anunta ca Serban Huidu se simte bine, glumeste si abia asteapta sa paraseasca spitalul.

Pe 29 decembrie, Serban Huidu a fost internat in coma la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii Innsbruck. El a fost mentinut in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale. Huidu a fost supus, a doua zi, unei tomografii computerizate, in urma careia s-a observat o sangerare minimala interna si o fractura exterioara a cutiei craniene, a spus, joi, intr-o conferinta de presa, medicul Erich Schumtzhard.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Innsbruck a anuntat, doua zile mai tarziu, ca medicii care il ingrijesc pe Serban Huidu au inceput sa il scoata din coma indusa, reducandu-i treptat medicatia care il tinea in aceasta stare. La inceputul saptamanii urmatoare, Serban Huidu era constient si a inceput sa vorbeasca.

Conform medicilor, refacerea completa a lui Serban Huidu este o chestiune "de saptamani", insa personalul medical s-a declarat optimist.