Emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe postul de radio Kiss FM va fi reluata de luni, fiind prezentata de Mihai Gainusa si Oana Paraschiv, a declarat Corina Valcu, PR al radioului, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantului radioului, Serban Huidu isi continua programul de recuperare si nu se stie data exacta la care va reveni in emisiune.

"Serban va fi doar ascultator. Nu se stie exact cand va reveni ", a declarat Valcu, adaugand ca este posibil ca luni cei doi prezentatori ai emisiunii sa intre in legatura directa prin telefon cu Huidu.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare de coma la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii. El a fost mentinut un timp in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

In prezent, realizatorul TV Serban Huidu se simte bine si face exercitiile din programul de recuperare fizica la Spitalul Universitar din Innsbruk, insa nu se stie deocamdata cand se va intoarce in tara.

Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".