Adevarul urmeaza sa lanseze un site de mica publicitate, care va publica anunturi gratuit in primul an, scrie Paginademedia.ro, care citeaza un mesaj trimis de directorul general Adevarul Holding, Peter Imre, catre angajati. Iar trustul anunta intr-un comunicat ca de saptamana aceasta lunarul cultural Dilemateca se va distribui doar impreuna cu "Dilema veche".

Potrivit Paginademedia.ro, site-ul de mica publicitate este momentan disponibil doar pentru angajatii trustului Adevarul, urmand sa fie lansat public la 1 februarie. In mesajul lui Peter Imre, preluat miercuri de sursa citata, se arata ca "scopul site-ului este de a ne permite sa vindem mica publicitate pe print in publicatiile noastre in decurs de cateva luni, dar pentru a face acest lucru avem nevoie in primul rand de trafic, precum si de a determina oamenii sa plaseze anunturi ei insisi. (...) Acesta este un proiect major pentru companie. Vom beneficia cu totii de succesul acestui proiect, daca vom construi un volum de anunturi suficient de mare pentru a-i depasi pe rivalii nostri."

Tot miercuri, Adevarul Holding a anuntat ca din 27 ianuarie lunarul cultural "Dilemateca" se va distribui doar impreuna cu "Dilema veche", la pretul de 6,99 lei. Comunicatul il citeaza pe Mircea Vasilescu, redactor-sef "Dilema veche" si senior editor "Dilemateca, potrivit caruia "se inchide un ciclu in povestea "Dilematecii". Aparent, revine la ideea de la care a pornit: ii confera "Dilemei" si o dimensiune literara ("Dilema literara" fiind, de multa vreme, profetita de Simona Sora). In fapt, e vorba despre doua publicatii care ofera, impreuna, mai mult de citit si mai mult de gandit".