In general, ziarele romanesti isi posteaza tot continutul din ziar pe net. Site-ul numarul 1 din sport si unul dintre primele de informatii din Romania, gsp.ro s-a relansat si a decis sa ofere un continut diferit pe site si pe ziar.

Noul site gsp.roFoto: GSP

Noul site gsp.ro se deschide azi cu o infografie spectaculoasa si un tur virtual inedit al noului stadion national, o realizare originala, dupa modelul site-urilor ziarelor de calitate din strainatate.

Despre lansarea celei mai recente versiuni a site-ului GSP vorbeste si Catalin Tolontan pe blogul sau, unde mentioneaza ca noua grafica „este mai degraba clasica si in acord cu simplitatea si claritatea cautată de un public sleit de culori, de forme si de agresivitatea de promovare a netului. Fara a renunta la spectaculozitatea care face savoarea sportului, noua forma a gsp.ro este o declaratie de site de ziar de calitate.

In plus, lansarea noului gsp.ro are la baza un concept nou care merge pe distribuirea continutului produs de echipa GSP in mod diferit, pe ziar si pe site: „Destul de repede, se va ajunge la situatia ca 90% din ziar sa nu fie postat pe site si reciproc.”​