Jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu, a caror emisiune "Ora de foc" a fost intrerupta brusc saptamana trecuta, pleaca de la Realitatea TV, dupa cum a spus, joi, pentru HotNews.ro Oana Stancu. Pe subiect a scris initial, joi, Jurnalul.ro. "Nu mai avem nici o legatura cu Realitatea", a declarat pentru HotNews.ro Oana Stancu, potrivit careia ei au instiintat conducerea postului in legatura cu rezilierea contractului de drepturi de autor.

"Din punctul meu de vedere, lamurindu-ma, ce a facut Sebastian Ghita se numeste cenzura si punct", a spus Oana Stancu in legatura cu decizia de sistare a emisiunii "Ora de foc", saptamana trecuta.

Contactat de HotNews.ro, Sebastian Ghita a spus ca nu el se ocupa de angajari sau plecari ale jurnalistilor.

Jurnalul.ro a scris ca cei doi "si-au trimis demisiile pe e-mail, dar si intr-un plic, pe adresa redactiei, printr-un serviciu de curierat rapid".

Ultima emisiune "ora de foc" a fost difuzata marti, 15 februarie, zi in care Adrian Ursu preciza pentru HotNews.ro ca "este o decizie pe care a luat-o managerul" Sebastian Ghita, cel care a preluat, in toamna, managementul Realitatea. Acesta explica la randul sau, atunci, ca emisiunea a fost scoasa in conditiile in care "noi pregatim noua grila", cu un nou format de prime-time, ce va fi introdus treptat.