"Cronica Carcotasilor", un show produs si supervizat de Serban Huidu, revine din 9 martie, de la ora 20.30, la Prima TV, alaturi de Mihai Gainusa si echipa emisiunii urmand sa vina si "un personaj surpriza", informeaza un comunicat al televiziunii.

Reprezentantii Prima TV au declarat pentru HotNews.ro ca nu pot spune daca Serban Huidu va prezenta alaturi de Mihai Gainusa emisiunea "Cronica Carcotasilor", precizand doar ca show-ul va avea "un personaj surpriza".

In comunicat se precizeaza doar ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" este "un show produs si supervizat de Serban Huidu": "De la realizatorul seriei de succes "Cronica Carcotasilor", Serban Huidu, Prima TV ii prezinta pe Misu Gainusa, o legenda a vanatorilor de balbe, Catalin Dezbracatu, omul in stare de orice, Mistretu, ultimul politist incoruptibil, Pustiu, terminatorul, care trage pe camera din toate pozitiile, senzualele bebeluse si... personajul surpriza. Oscar-ul pentru coloana sonora se acorda trupei Jukebox".

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece.