Publicis Romania a castigat contul de comunicare pentru brandul Winston, din portofoliul JTI. O noua editie a PR Forum, eveniment dedicat relatiilor publice, va avea loc la mijlocul acestei luni. La Realitatea FM au avut loc mai multe schimbari in structura de conducere, scrie Paginademedia.ro. Iar Kanal D anunta un nou matinal, realizat de Andrei Duban si Ingrid Bisu.

  • Publicis Romania a castigat contul de comunicare ale brandului Winston pentru 2011, in urma unei licitatii organizate in decembrie, potrivit unui comunicat al agentiei. Japan Tobacco International (JTI) a ales Publicis pentru dezvoltarea si implementarea tuturor activitatilor de comunicare pentru acest brand. Winston s-a aflat, pana acum, in portofoliul TBWA.
  • Evensys organizeaza, la mijlocul acestei luni, o noua editie a PR Forum, conferinta dedicata comunicarii corporative si relatiilor publice. Potrivit unui comunicat de presa, printre vorbitori la evenimentul ce va avea loc la hotelul Marriott, in perioada 15-16 martie, se vor numara Richard Houghton, partener al agentiei britanice Carrot Communications si Stephen Davies, consultant al agentiei 3W PR. A doua zi a forumului va include doua training-uri despre social media - "Social Media for Internal Communication" si "Facebook for Communicators".
  • Paginademedia.ro scrie ca postul Realitatea FM are un nou director, Gabriel Ionita, iar Aurelian Sandulescu, cel care a preluat conducerea postului dupa plecarea lui Robert Turcescu, ramane director de marketing si realizator al unei emisiuni in noua grila. Potrivit sursei citate, directorul de programe al postului, Emma Zeicescu, si-a dat demisia pentru a se concentra asupra activitatilor sale TV.
  • Matinalul Kanal D va fi realizat, incepand de saptamana viitoare, de actorul Andrei Duban si Ingrid Bisu. Pentru noul matinal, "Cafeaua de dimineata", cei doi au fost selectati in urma unui casting care a durat mai multe luni, potrivit unui comunicat al postului. Emisiunea se va concentra pe informatii utile si este programata intre orele 7.30 si 9.30.