Serban Huidu va aparea in aceasta seara, alaturi de Mihai Gainusa si colegii sai, la "Cronica Carcotasilor", dupa cum a nuntat el miercuri pe propriul blog. Iar identitatea vizuala si aplicatiile grafice pentru brandul scolii de media a trustului Intact, Intact Media Academy, au fost realizate de Seed Consultants, potrivit unui comunicat al agentiei.

  • Serban Huidu a anuntat, miercuri, pe blogul sau ca in aceasta seara va aparea alaturi de Horia Brenciu, Mihai Gainusa si de colegii sai la "Cronica Carcotasilor". Anuntul vine dupa ce, la sfarsitul lunii februarie, Prima TV a anuntat ca noul sezon al emisiunii incepe in data de 9 martie, anuntul de atunci precizand doar ca acesta este un show produs si supervizat de Serban Huidu si ca alaturi de echipa emisiunii va veni "un personaj surpriza". Miercuri, pe blogul sau, Huidu a scris ca "o sa apar alaturi de Misu si Horia Brenciu si de colegi. Si nu numai... o sa vedeti. Va astept!"
  • Platforma de brand a Intact Media Academy - scoala de media lansata de trustul Intact - a fost realizata de compania de consultanta de brand si design Seed Consultants, potrivit unui comunicat al acesteia. Anuntul precizeaza ca Seed a realizat identitatea vizuala si aplicatiile grafice pentru noul brand, care porneste de la ideea "inveti de la cei mai buni ca sa ajungi intr-o zi mai bun decat ei". Vezi aici cine vor fi profesori la Intact Media Academy