“Nu exista nici o schimbare, nici un contract schimbat la Realitatea. De altfel, pentru a face orice schimbare in consiliul de administratie, trebuie convocata AGA (Adunarea Generala a Actionarilor, n.r.). Nici nu s-a pus problema”, a declarat luni pentru HotNews.ro Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie (CA) al grupului media Realitatea, referitor la tensiunile de la Realitatea, despre care presa a scris duminica.

Sorin Freciu in redactia HotNews.roFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

In ceea ce priveste prezenta mai multor bodyguarzi adusi de Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita in sediul Realitatea TV, Sorin Freciu a confirmat pentru HotNews.ro prezenta lor, dar a exclus orice influenta asupra muncii jurnalistilor: “Nu cred ca bodyguarzii au de-a face cu jurnalistii. Nu sunt de acord cu prezenta lor in cladire. Nu m-a intrebat nimeni. Eu stiu de o singura firma cu care Realitatea are contract, BGS”.

Duminica, la Realitatea a avut loc o intalnire la nivelul conducerii companiei. Presa a scris ieri seara ca la sediul Realitatea TV s-au aflat multi bodyguarzi si a fost chemata politia.

Intr-un interviu acordat luni site-ului paginademedia.ro, Freciu a spus ca la sedinta la care au participat Sorin Ovidiu Vantu si managerul Sebastian Ghita au fost discutate “probleme strict de business" si a mentionat un nou nume de “reprezentant al actionarului”, Ion Ilie, despre care nu a putut sa dea detalii.

Sebastian Ghita nu a putut fi contactat pana la ora publicarii acestui articol.