Din 2 aprilie, Oana Stancu va realiza la Antena 3 emisiunea "Exces de putere", care va fi difizata in fiecare sambata, de la ora 19.00. Adrian Ursu va fi invitatul permanent al emisiunii si impreuna vor dezbate subiectul principal al saptamanii, informeaza un comunicat remis de televiziunea de stiri a trustului Intact.

Oana Stancu si Adrian Ursu la Antena 3Foto: Antena 3

Potrivit comunicatului Antenei 3, productia se diferentiaza de celelalte emisiuni politice prin doua elemente: dezvaluiri importante despre decidentii din Romania si prezenta unui juriu care la finalul fiecarei editii va da un verdict.

"La finalul celor 2 ore de dezbatere alaturi de invitati din mediul politic, analisti, ziaristi si specialisti din diverse domenii, juriul va da verdictul emisiunii indicand politicienii care au facut exces de putere in propriul folos", precizeaza comunicatul citat.

Oana Stancu: "Vom pune reflectorul pe lucrurile definitorii pentru personajele politice, astfel incat atunci cand votam sa fim in cunostinta de cauza si, daca se poate, macar din cand in cand sa le mai scoatem politicienilor mainile din buzunarele noastre."

Adrian Ursu: "Va fi o emisune din care veti afla lucruri nebanuite despre oamenii cu care va intersectati in fiecare zi pe ecranele televizoarelor si la pupitrele unde se iau decizii. Nu este doar o promisiune, cum se face la orice inceput de emisiune, ci stiu ce exista deja pregatit de echipa de la "Exces de putere". Sper ca emisiunea sa furnizeze prin dezvaluirile sale jurnalistice continut pentru agenda publica, nu doar sa reimpacheteze evenimentele de zi cu zi."

Adrian Ursu si Oana Stancu au prezentat emisiunea "Ora de foc" la Realitatea TV. In urma cu o luna, emisiunea lor a fost scoasa brusc din grila de programe de catre managerul statiei, Sebastian Ghita.