Grupul Dogan l-a desemnat pe Ugur Yesil drept noul director general care va conduce operatiunile postului de televiziune Kanal D Romania incepand cu data de 1 aprilie 2011, a anuntat vineri grupul. Parte din echipa Kanal D din anul 2006, Ugur Yesil detinea anterior functia de director financiar in cadrul postului de televiziune. Yesil o inlocuieste astfel pe Hatice Kolat, care si-a incheiat mandatul de director general in luna februarie din acest an, functie pe care a ocupat-o de la lansarea postului, in februarie 2007.

Ugur YesilFoto: Kanal D

Obiectivele imediate ale noului general manager sunt cresterea notorietatii brandului si a cotei de piata Kanal D in functie de targetul de bussines impus de grupul Dogan in Romania.

Referindu-se la noua functie pe care o detine, Ugur Yesil spune ca pentru el este important sa pastreze trendul ascendent al Kanal D, sa creeze o identitate noua si puternica brand-ului Kanal D si sa formeze o grila de programe inovatoare.

“Kanal D a introdus pe piata romaneasca un stil nou si revolutionar de a face televiziune si, in doar patru ani, a reusit sa se diferentieze si sa se pozitioneze ca un post de televiziune de succes. Telul nostru este sa schimbam perceptia telespectatorilor asupra televiziunii si sa le implinim dorintele in ceea ce priveste programele si productiile de televiziune", a declarat Ugur Yesil.

Ugur Yesil are 12 ani de experienta in domeniul financiar si managerial. El a facut parte din grupul Erdemir, in cadrul caruia a indeplinit mai multe functii, cea mai recenta fiind cea de director financiar. A studiat Administrarea Afacerilor in cadrul Universitatii Uludag din Turcia.