Ioana Lupea urmeaza, din informatiile HotNews.ro, sa paraseasca Evenimentul Zilei. Contactata de HotNews.ro, a a spus doar ca "incercam, eu si conducerea EvZ, sa gasim o formula de colaborare pe viitor". Marti, angajatii ziarului si ai revistei Capital au fost informati in legatura cu o serie de schimbari la nivelul conducerii editoriale, prin care, intre altele, se desfiinteaza pozitiile de redactori-sefi adjuncti si de editori coordonatori, cei care ocupau pana acum aceste posturi urmand sa fie seniori editori.

Contactat de HotNews.ro, Claudiu Serban, managerul Editurii Evenimentul si Capital, a spus ca este vorba despre schimbari interne asupra carora nu doreste sa comenteze.

  • Ioana Lupea si Mircea Marian realizeaza, de la inceputul acestei luni, talk-show-ul "Foc incrucisat" la postul public TVR Info, proaspat relansat ca televiziune de stiri.

Pe langa redactorul-sef Vlad Macovei, conducerea EvZ era formata, pana acum, din Ioana Lupea (redactor-sef adjunct) si editorii coordonatori Calin Hera, Silviu Sergiu, Serban Stoica, iar Mircea Marian si Horia Ghibutiu erau seniori editori. Silviu Sergiu realizeaza, la randul sau, o emisiune la B1 TV.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, redactiile EvZ si Capital au fost anuntate si in legatura cu disponibilizari la nivel administrativ, ce au afectat angajati din zona corectura, soferi si secretari de redactie.