Mai multi jurnalisti din redactia Evenimentul Zilei au anuntat, joi, ca vor pleca de la acest ziar. Printre acestia se numara Horia Ghibutiu - editor senior, Calin Hera - pana saptamana aceasta editor coordonator, editorii Clarice Dinu (Politic) si Raluca Dan (Eveniment/Reporteri Speciali) si mai multi redactori si reporteri.

Contactati de HotNews.ro, primii patru au evitat sa comenteze pe marginea motivelor plecarii lor, spunand doar ca este vorba despre decizii personale si ca pleaca cu acordul partilor.

Ei au decis sa paraseasca Evenimentul Zilei la doua zile dupa ce au fost anuntate o serie de restructurari in zona administrativa si schimbari la nivelul conducerii editoriale, prin care cei care lucrau ca editori coordonatori, respectiv redactor-sef adjunct erau numiti senior-editori. Tot atunci, redactorul-sef adjunct Ioana Lupea a decis sa plece de la EvZ. Iar ziaristii au fost informati ca pot decide, pana la sfarsitul acestei saptamani, daca raman sau pleaca, in cel de-al doilea caz fiindu-le oferite salarii compensatorii.