Dan Radu, Cezar Ion si Anca Gheorghe vor ocupa posturile de director in cadrul TVR, ce au fost scoase la concurs de televiziunea publica in data de 2 mai, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro. Astfel, Dan Radu va ocupa functia de director de productie editoriala si programe, Cezar Ion - director al directiei editoriale, iar Anca Gheorghe - director al directiei de marketing si vanzari din TVR.

Dan Radu (46 de ani) a fost numit, in august 2011, consilier al presedintelui-director general (PDG) al TVR, iar incepand din noiembrie anul trecut, interimar pe postul de director Productie Editoriala si Programe. El are o experienta de peste 24 de ani in jurnalism si management de presa. Pe parcursul carierei, Dan Radu a fost director al TVR Iasi (1997-1998), redactor-sef al retelei de ziare Monitorul (2000-2001) si manager al publicatiilor regionale Media Pro (2005-2006).

Cezar Ion (43 de ani) lucreaza in TVR din 1994, iar din 2006 a ocupat functia de director al departamentului productie editoriala din TVR.

Anca Gheorghe (38 de ani) a fost numita director interimar al directiei de marketing si vanzari in luna ianuarie 2011. De-a lungul carierei ea a mai condus departamentul de marketing in cadrul Kanal D Romania (iulie 2008-august 2010), grupul Lagardere Romania (august 2006-iulie 2008), TVR (decembrie 2002-iunie 2006).

Pentru posturile de director productie editoriala si programe si cel de director al directiei editoriala s-a inscris cate un singur candidat care indeplinea cerintele solicitate in anunt, iar pentru cel de director de marketing si vanzari s-au inscris doi candidati.

Probele de concurs au fost notarea proiectului managerial propus de candidati, evaluare psihologica, test limba engleza si interviu. Concursurile au avut mai multe etape, iar marti si miercuri au avut loc interviurile finale.