In toamna acestui an, Finmedia pregateste, in continuarea evenimentelor de leadership deja devenite de referinta cu Robin Sharma si John Maxwell, o noua si provocatoare intalnire a liderilor din Romania cu "cel mai influent business advisor", cum il numeste revista Forbes, un guru al afacerilor pentru cei mai puternici executivi ai lumii. Asadar, pe 26 octombrie aveti ocazia unica de a-l vedea live la Bucuresti pe Ram Charan.

Ram CharanFoto: Finmedia

Jack Welch, ex-CEO al General Electric, spunea despre Charan ca "are capacitatea rara de a extrage intelesuri din lucrurile fara noima si de a le transmite discret si eficient celor din jur, in asa fel incat sa nu le lezeze niciodata increderea."

Ivan Seidenberg, CEO la Verizon Communications, are si el numai cuvinte de lauda la adresa lui Ram Charan: "Il pretuiesc nespus! El este arma mea secreta."

Seminarul de la Bucuresti, structurat in patru sesiuni distincte, va desfiinta multe mituri si false presupuneri despre activitatea unui leader adevarat, va oferi participantilor idei legate de arta de a conduce eficient o afacere, idei puse in practica de Ram Charan de-a lungul carierei sale de peste 35 de ani, acesta fiind acum unul dintre cei mai bine pregatiti experti in domeniul conducerii companiilor.

Dr. Ram Charan lucreaza in spatele cortinei cu directori executivi de top din cele mai de succes companii din lume, incluzand General Electric, Verizon, Novartis, Dupont, Thomson Corporation, Honeywell, KLM, Bank of America si MeadWestvaco. Prin conferintele sustinute si cartile tiparite, precum best-seller-ul sau Execution: The discipline of getting things done, co - autor fiind Larry Bossidy, ex Vicepresedinte al General Electric si ex CEO al Honeywell, si-a impartasit cunostintele si opiniile cu lideri din intreaga lume.

Nu ratati cea mai buna oferta de pret disponibila pentru acest eveniment!

Inregistrati-va pana la 30 iunie 2011 si profitati de pretul de early booking!