CNA a acordat, marti, licenta pentru postul Dolce Movie Fun al Romtelecom. Tot marti, Consiliul a amendat Antena 3 cu 10.000 de lei si Antena 1 cu 5.000 de lei pentru mai multe editii ale emisiunii "In gura presei", realizata de Mircea Badea.

  • CNA a aprobat, marti, cererea Romtelecom SA de licenta audiovizuala prin satelit pentru postul de filme Dolce Movie Fun, ce urmeaza sa fie lansat in curand in pachetele Dolce. Canalul va difuza filme artistice, seriale si animatii si este prezentat ca post pentru intreaga familie.
  • CNA a amendat posturile Antena 1 si Antena 3 pe baza unui raport de monitorizare pentru emisiunea "In gura presei", realizata de Mircea Badea, monitorizare derulata in perioada februarie - mai a.c.. Antena 1 a fost amendata cu 5.000 de lei pentru mai multe editii ale emisiunii, redifuzate de acest post, iar Antena 3 - cu 15.000 de lei pentru 3 editii din martie si 3 editii din mai. Monitorizarea a fost realizata in urma a 21 de reclamatii ce s-au referit indeosebi la incalcarea reglementarilor ce-i obliga pe moderatori sa nu foloseasca limbaj injurios si sa instige la violenta, iar in cazul Antena 1 s-a tinut cont de incalcarea reglementarilor privind clasificarea programelor in functie de ora de difuzare, emisiunea - redifuzata la 10.00 dimineata - fiind accesibila minorilor.