DVD-ul Bon Jovi – Live at Madison Square Garden, va avea un tiraj suplimentat in ziua de joi, 7 iulie. La cererea publicului, Gazeta Sporturilor va pune pe piata mai multe DVD-uri cu cel mai recent concert Bon Jovi inregistrat pe DVD. Mai mult, in locatia concertului Bon Jovi de pe 10 iulie, la standul Gazeta, DVD-ul va fi disponibil la vanzare, iar fiecare cumparator va primi gratuit un pahar de bere (oferta valabila in limita stocului).

Bon Jovi - DVD Foto: Gazeta Sporturilor

DVD-ul care va aparea cu ziarul de sport are peste 2 ore de show extrem de antrenant, a fost filmat in HD, sunet Dolby 5.1 Surround si este considerat un veritabil „Besf of” pentru ca include cele mai cunoscute melodii ale trupei: Wanted Dead Or Alive, Livin' On a Prayer, You Give Love a Bad Name, Keep the Faith, Have A Nice Day, Always sau It's My Life.

DVD-ul Bon Jovi – Live @ MSG va fi disponibil la toate chioscurile de ziare la un pret exceptional, cu 80% mai mic decat in magazine. Ziarul si DVD-ul vor costa doar 15.99 lei.

DVD-ul promite o incredibila experienta a concertului live marca Bon Jovi. Vedeti un fragment din concertul care a zguduit inima New York-ului aici.