"The Industry" este titlul unei nou publicatii editate de grupul Intact si dedicate industriei de media si publicitate, revista ce va fi lansata in septembrie, dupa un numar pilot aparut luna aceasta. Iar revista "Zile si Nopti" si-a schimbat formatul grafic.

  • Intact Media Group a lansat editia pilot a unei noi reviste dedicate industriei de media si publicitate, "The Industry". Publicatia este coordonata de Iulian Comanescu, iar la editia pilot au colaborat Ana-Maria Caia, Florin Dumitrescu, Mihnea Maruta, Bradut Ulmanu. Poti vedea editia pilot in format electronic pe blogul lui Iulian Comanescu. Publicatia va fi lansata oficial in septembrie si va fi prezenta pe net la theindustry.ro, site ce va fi actualizat zilnic, potrivit unui anunt din numarul pilot.
  • Revista "Zile si Nopti" - editia de Bucuresti are, de luna aceasta, un nou format grafic si editorial, in care sunt adaugate noi sectiuni, potrivit unui comunicat de presa. Odata cu schimbarile din editia tiparita, publicatia si-a relansat si site-ul. Revista de timp liber are in prezent 23 de editii, toate urmand sa preia treptat noul format.