Este replica prompta venita la propunerea facuta de catre un director al unei companii pentru implementarea unui nou proiect de dezvoltare care, incantat de noua idee, nu vedea nici o piedica in faptul ca, asa cum singur sustinea, "castigurile vor stagna pe o perioada de trei ani, pana vom lansa strategia". Raspunsul primit a fost: "Jerry, compania nu-si permite trei ani fara o crestere a veniturilor, asa ca, de unde o sa acoperim diferenta? Daca vrei sa te implici intr-un demers care implica un nivel ridicat de pierderi operationale, trebuie sa ne explici cum vom umple "galeata" asta pana in momentul in care proiectul devine profitabil".

Ram CharanFoto: Finmedia

Este doar un mic exemplu din nenumaratele cazuri pe care le puteti citi in cartea lui RAM CHARAN"EXECUTIA: Disciplina de a duce lucrurile la bun sfarsit", a carei traducere va fi pe piata in luna august, la editura FINMEDIA.

Un numar impresionant de strategii dau gres din cauza ca liderii nu evalueaza in mod corect capacitatea companiei de a executa planul. Aceasta a fost una dintre problemele cu care s-au confruntat companii precum Xerox, Lucent si AT&T. O strategie solida nu inseamna doar cifre sau prognoze pentru urmatorii zece ani, care seamana mai degraba a previziuni astrologice. In cazul in care o strategie nu tine cont de modul in care este executata, sansele de reusita sunt minime.

  • De ce exista atat de multe strategii care dau gres? Sau, cu alte cuvinte, care este diferenta dintre companiile care au succes si celelalte din aceeasi industrie, care nu au?
  • Care este cea mai buna modalitate de a obtine crestere in mod profitabil si care sunt obstacolele pe care trebuie sa le depasim?
  • Cum vom putea genera venituri in mod sustenabil?

Sunt intrebari la care raspunde aceasta minte sclipitoare care este RAM CHARAN in cartea EXECUTIA, despre care Business Week spune ca este o carte de tipul "cum sa faci, pentru sefi care fac". Este o carte adevarata, cu lideri adevarati, cu probleme si cazuri concrete, cu intrebari si mai ales cu raspunsuri. Revista Boston Globe spunea: "Faceti-va o favoare. Cumparati-o!"

Puteti face mult mai mult decat atat. Puteti sa-l vedeti, sa-l ascultati si sa-l intrebati chiar pe RAM CHARAN in persoana, la Bucuresti, pe 26 octombrie, intr-un eveniment provocator, dinamic si incisiv pe temele strategiei, executiei, cresterii si conducerii: "LEADERSHIPUL IN SECOLUL 21". Privilegiul pe care il au presedintii si directorii executivi ai unor mari companii de a-l avea ca adviser si cap limpede pe RAM CHARAN, il au acum si liderii din Romania, cei care vor sa invete formule practice de succes si care vor sa cunoasca si sa urmeze drumul corect pentru a le pune in practica.

Nu ratati ultima sansa de a va inregistra la acest eveniment cu un pret special de early bookingvalabil pana la sfarsitul lunii iulie.