Realitatea Media a incheiat un contract cu Presa Zece, reprezentata de Rares Bogdan, prin care acesta preia coordonarea "viitoarei retele locale a Realitatea TV", potrivit unei informari de presa a televiziunii. Prin acest contract, care intra in vigoare astazi si este valabil pana pe 31 decembrie 2018, Rares Bogdan preia managementul a 29 de statii locale din tara.

Statiile locale Realitatea TV care, potrivit comunicatului, "vor fi operationale pana la sfarsitul lui 2012":

  • Cluj, Alba Iulia, Bistrita, Targu Mures, Brasov, Timisoara, Bacau, Sibiu, Galati / Braila, Baia Mare, Sighisoara, Targu Secuiesc, Medias, Arad, Oradea, Petrosani, Deva, Iasi, Constanta, Craiova, Ramnicu Valcea, Targoviste, Targu Jiu, Suceava, Vaslui, Tulcea, Focsani, Tulcea, Sfantu Gheorghe.

Rares Bogdan si Presa Zece asigura managementul statiei locale Cluj de aproape un an.

Rares Bogdan, citat in comunicat:

  • "Succesul de care ne-am bucurat pana acum la Cluj ne-a dat incredere ca putem construi in urmatoarea perioada cea mai puternica retea de televiziuni locale. In prima faza, vom prelua si relansa statiile Brasov, Bistrita, Alba Iulia, Sibiu, Bacau, Targu Mures, Timisoara. In paralel va avea loc un proces rapid de dezvoltare a celorlalte locatii, incepand cu Constanta, Baia Mare, Targu Secuiesc, Focsani si Arad. Am optat inca de anul trecut pentru Realitatea TV si dorim sa contribuim la dezvoltarea locala a celui mai puternic brand de stiri din Romania."

Anuntul vine la cateva luni dupa o alta initiativa media clujeana cu intentii de extindere la nivel national. In mai, Vasile Dancu a anuntat ca, alaturi de Ioan Rus si Arpad Paskzany, colaboreaza intr-o afacere media ce cuprinde posturile TV NCN si Transilvania Channel, un cotidian, un saptamanal si un portal online. Vasile Dancu spunea atunci pentru HotNews.ro ca, dupa consolidarea operatiunilor din Cluj, "vom iesi pe retelele de cablu in toata Transilvania si in toata Romania" si "vrem sa fim deschisi si la parteneriate cu retelele locale de media".