TVR va organiza pana pe 31 decembrie concursul pentru ocuparea postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport, dupa ce Rodica Culcer a implinit varsta de pensionare. Publicatia lunara de business Fin.ro Magazin a fost lansata oficial joi. Spectacular Group of Companies a castigat licitatia pentru administrarea publicitatii in statiile metroului bucurestean.

  • ​Televiziunea Romana va organiza pana la sfarsitul anului concursul pentru ocuparea postului de director al Directiei Emisiuni Informative si Sport, dupa ce Rodica Culcer a implinit varsta de pensionare, scrie Mediafax, citand o decizie a Consiliului de Administratie al TVR. Acesta a stabilit pentru 31 de cembrie termenul limita pentru concurs. Rodica Culcer a implinit varsta legala de pensionare pe 30 mai, iar pe 29 iunie, cu o zi inainte sa expire valabilitatea contractului sau, ea a depus o cerere de reangajare prin cumul cu pensia. Din 1 iulie, indeplineste prin delegare atributiile de director al Stirilor TVR, pana la ocuparea postului prin concurs.
  • Media Casa Press, editor al "Saptamana Financiara" si, pana recent, al ziarului Fin.ro (Financiarul), a lansat joi revista lunara de business Fin.ro Magazin, asa cum anuntase de acum o saptamana. Potrivit unui comunicat de presa, tirajul revistei este de 20.000 de exemplare, iar publicatia va aparea in prima zi a fiecarei luni. Vezi aici ce spunea, in urma cu o saptamana, Gabriela Vranceanu Firea despre inchiderea ziarului Fin.ro si lansarea Fin.ro Magazin.
  • Publicitatea in statiile metroului bucurestean va fi administrata de Spectacular Group of Companies, potrivit unui comunicat de presa. Grupul Spectacular - cara pana acum avea in portofoliu circa jumatate din oferta de spatii publicitare de tip OOH ale Metrorex S.A., a fost ales in urma unei licitatii. Comunicatul de presa arata ca aproximativ 650.000 de calatori folosesc, zilnic, metroul bucurestean.