Autoritatea de supraveghere din Ungaria, Hungarian Financial Supervisory Authority, a comunicat Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) incetarea activitatii de intermediere in asigurari pe teritoriul Romaniei in baza dreptului de stabilire a societatii Famillio Befektetesi es Tanacsado Korlatolt Felelossegu Tarsasag prin intermediul sucursalei din Romania, incepand cu data de 08.12.2011, a anuntat vineri autoritatea locala de supraveghere. A doua societate maghiara care si-a incetat activitatea este Dynamic Life Planning Alkusz es Penzugyi Tanacsado Kft, in conditiile in care aceasta a intrat in procedutra de lichidare din luna noiembrie 2011.

Societatea Famillio Befektetesi es Tanacsado Korlatolt Felelossegu Tarsasag cu sediul social in Budapesta si-a extins activitatea de intermediere in baza dreptului de stabilire pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 28.09.2010.

De asemenea, Hungarian Financial Supervisory Authority a comunicat Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor inceperea procedurii de lichidare a societatii Dynamic Life Planning Alkusz es Penzugyi Tanacsado Kft incepand cu data de 21.11.2011.

Societatea Dynamic Life Planning Alkusz es Penzugyi Tanacsado Kft cu sediul social in Budapesta si-a extins activitatea de intermediere in baza dreptului de stabilire pe teritoriul Romaniei prin intermediul sucursalei din Romania Dynamic Life Planning SRL Ungaria Sucursala Odorheiu-Secuiesc incepand cu data de 25.01.2008.