Romeo Jantea (51 de ani), care in perioada 2002-2006 a condus BCR Asigurari, ocupa incepand din luna ianuarie a acestui an functia de vicepresedinte al directoratului Uniqa Asigurari, a anuntat miercuri asiguratorul. Compania a anuntat de asemenea si numirea lui Paul Cazacu (34 de ani) si a lui Nicolae Ani (43 ani) ca membri ai directoratului Uniqa Asigurari de Viata.

Romeo JanteaFoto: UNIQA Asigurari
  • “Ma alatur cu bucurie grupului UNIQA si cu incredere ca vom realiza obiectivele de crestere si dezvoltare stabilite. (...) Vom pune un accent deosebit pe extinderea fortei de vanzare si pe adaptarea produselor si serviciilor la schimbarile pietei, pastrand totodata calitatea la standarde Uniqa”, a declarat Romeo Jantea.

In prezent, directoratul Uniqa Asigurari este alcatuit din: Florin Golovatic – presedinte, Romeo Jantea - vicepresedinte si Ileana Horvath – membru.

Asiguratorul a mai anuntat miercuri ca Paul Cazacu (34 ani) ocupa functia de membru al directoratului Uniqa Asigurari de Viata si Chief Financial Officer (CFO) al acestei firme. De asemenea, Nicolae Ani (43 ani) a fost numit membru al directoratului Uniqa Asigurari de viata si Chief Insurance Technical Officer (CITO) al acestei firme.

In prezent directoratul Uniqa Asigurari de viata este format din: Remus Lapusan – presedinte, Paul Cazacu – membru directorat si Nicolae Ani – membru directorat.

Grupul austriac Uniqa detine pe piata romaneasca societatile Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata. In 2008 Uniqa Group a achizitionat integral societatea de asigurari generale UNITA, care ulterior si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari. In prezent, aceasta companie ocupa locul sapte in piata de asigurari generale. Uniqa Asigurari de viata a fost lansata in aprilie 2010, pentru a completa gama de produse oferite clientilor din Romania de grupul austriac Uniqa.