Omniasig, companie membra a Vienna Insurance Group (VIG) a redevenit membra a Uniunii asiguratorilor (UNSAR), dupa o perioada in care societatea a activat in afara acestei asociatii, a anuntat miercuri Uniunea. Prin aceasta, numarul societatilor care fac parte din UNSAR a ajuns la 23 de asiguratori, iar cota de piata a acestei asociatii, in ce priveste volumul de prime brute subscrise de membrii sai, a crescut la aproximativ 95%.

  • "Fiind un jucator important in piata, Omniasig Vienna Insurance Group isi aduce contributia la dezvoltarea pe baze sanatoase a industriei de asigurari. UNSAR va cauta sa se angajeze activ pe calea dialogului si sa extinda participarea altor actori din piata la activitatile sale din 2012”, a declarat Rangam BIR, presedintele UNSAR.

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) s-a constituit in anul 1994 ca organizatie profesionala in scopul dezvoltarii si cooperarii in domeniul asigurarilor si reasigurarilor pe plan intern si international. In prezent organizatia are 23 de membri care genereaza circa 95 % din volumul de prime subscrise de intreaga piata locala de asigurari. UNSAR este membru cu drepturi depline a federatiei asiguratorilor si reasiguratorilor europeni, Insurers Europe.