E luni. Ora 7:00. Ora 8:00, daca esti mai norocos. Incepe sa sune alarma de la telefon. O inchizi si amani putin momentul trezirii. Pana iesi din casa, totul este pe slow-motion. In trafic, aceleasi masini, acelasi post de radio, acelasi drum pana la birou, aceiasi nervi cu parcarea. Ajungi la birou. Aceeasi cafea, aceiasi colegi, acelasi program. Totul decurge asa cum te asteptai, nu?

Dar daca dupa ce inchizi alarma de la telefon, te fura somnul si te trezesti peste o ora? Daca, in graba si buimac de somn fiind, te impiedici de masa si iti scrantesti glezna? Daca fortezi culoarea rosie a semaforului pentru a nu intarzia la birou si ai un accident? Sau daca nu faci nimic din toate acestea, dar dai de altcineva, obosit sau suparat sau ametit, care te face o victima? Un lucru este clar. Daca inca spui “mie nu mi se poate intampla asa ceva”, inseamna ca esti Superman. Si pentru asta te felicitam. Daca totusi esti un om obisnuit, iti spunem ca, oricat de linistita si sigura ar fi viata ta, este bine sa-ti faci o asigurare.

Poate ca esti neincrezator cand vine vorba de asigurari. Sau poate nimeni nu ti-a vorbit despre asigurari intr-un mod atat de firesc asa cum face AXA pe site-ul www.chestiunedebani.ro. Ce este cu AXA? Sau mai bine zis, cine este AXA? Numarul 1 mondial in asigurari. Dar pentru tine, este compania care te invata cum sa fii mereu pregatit pentru neprevazut. Desigur, o sa spui ca nu ai nevoie de o asigurare privata si ca tu investesti in sistemul public de sanatate in fiecare luna. Da, dar mereu apar cheltuieli in plus. Cheltuieli care tind sa creasca odata ce inaintezi in varsta. Cheltuieli al caror cost total nu-l vei putea acoperi daca te imbolnavesti. Daca platesti o prima fixa, si nu vorbim de o suma colosala, ci de una extrem de accesibila, ai garantia ca AXA iti va acoperi costurile unor tratamente medicale, cum ar fi spitalizarea sau o interventie chirurgicala, in cazul unei afectiuni rezultate ca urmare a unui accident. Intelegi?

Ai sa vezi ca lucrurile nu sunt complicate deloc. Sa-ti asiguri viitorul este ceva mai usor decat trezitul intr-o luni dimineata si, in final, este doar o chestiune de bani.

Citeste si: