Noua companie de asigurari Omniasig, rezultata in urma fuziunii cu BCR Asigurari este reprezentata in acest moment la nivelul intregii tari prin 224 de sucursale si agentii si are aproximativ 13.000 agenti activi in toata tara, a anuntat joi asiguratorul. Compania a devenit functionala incepand cu data de 1 mai si este administrata de un directorat, al carei presedinte este Mihai Tecau, fostul presedinte al directoratului BCR Asigurari.

Omniasig si BCR Asigurari in 2011Foto: Vienna Insurance Group

Compania este administrata in sistem dualist, iar noua componenta a Directoratului Omniasig este:

  • Mihai Tecau - Presedinte Directorat
  • Arthur Borowinski - Vice-Presedinte Directorat
  • Sergiu Loghin - Membru in Directorat
  • Constantin Marica - Membru in Directorat
  • Liviu Stoicescu - Membru in Directorat
  • Adina Edelmaier - Membru in Directorat
  • Daniela Covacescu - Membru in Directorat

"Reteaua teritoriala dupa fuziune a fost dezvoltata pe modelul mixarii celor doua retele independente anterioare, pentru a ajunge la o structura optima care sa corespunda cat mai bine cu nevoile si oportunitatile pietei atat la nivel national, cat si local. Astfel, Omniasig este reprezentata in acest moment la nivelul intregii tari prin 224 de sucursale si agentii. De asemenea, compania are aproximativ 13.000 agenti activi in toata tara", se arata in comunicatul asiguratorului.

Obiectivul principal al noii companii OMNIASIG rezultate in urma fuziunii este ocuparea si mentinerea pozitiei de lider al pietei asigurarilor generale din Romania, mai precizeaza oficialii firmei de asigurari.

La sfarsitul anului trecut cele doua companii aveau impreuna 2410 angajati si o retea de 350 de unitati, conform datelor grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG). In Romania, VIG este cel mai mare grup de asigurari, detinand pe langa cele doua firme de mai sus si BCR Asigurari de Viata si Asirom.