Alico Asigurari Romania a anuntat joi ca anul trecut a inregistrat un profit brut de peste 88 de milioane lei, in crestere cu 8% fata de anul 2010, iar veniturile din primele brute subscrise au atins valoarea de 207 milioane lei, in crestere cu 1% fata de anul anterior. Anul trecut, asiguratorul a precizat ca a platit beneficii pentru evenimente asigurate si maturitati in valoare totala de aproape 27 milioane lei, in crestere cu 26% fata de anul precedent.

Theodor AlexandrescuFoto: Alico Asigurari
  • "In linie cu rezultatul din 2010, cand a obtinut cel mai mare profit din piata de asigurari din Romania, Alico Asigurari a incheiat anul 2011 cu un profit in crestere. Rezultatele pozitive obtinute in mod constant in ultimii cinci ani demonstreaza ca Alico ramane o companie solida si performanta, indiferent de contextul economic", a declarat Theodor Alexandrescu, Director General Alico Asigurari Romania.

Compania a mai anuntat ca pe parcursul anului trecut, volumul politelor rascumparate sau reziliate s-a diminuat cu peste 3% fata de 2010, iar valoarea politelor rascumparate a scazut cu 10% fata de perioada precedenta.