Consiliul de Administratie al Allianz-Tiriac Asigurari a anuntat joi numirea lui Remi Vrignaud in functia de CEO al companiei, incepand cu luna august 2012. Pana in prezent, Vrignaud a detinut timp de 11 ani diferite functii de management in cadrul Allianz Elementar in Viena. Rangam Bir, la ora actuala director general al Allianz-Tiriac Asigurari, va prelua o functie in cadrul Allianz in Asia, in calitate de membru al echipei regionale de management din Singapore, se arata in comunicatul asiguratorului.

Rangam BirFoto: AGERPRES
  • "Ne bucuram sa ii uram bun venit lui Remi Vrignaud in noua sa functie de CEO al Allianz-Tiriac Asigurari. Rezultatele si experienta sa considerabila in industria asigurarilor il vor sustine in a continua cu succes dezvoltarea companiei ca asigurator de top pe piata din Romania", a declarat Bruce Bowers, CEO regional in Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Numirea noului CEO al Allianz-Tiriac Asigurari este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.

Rangam Bir a preluat conducerea Allianz-Ririac Asigurari in luna mai 2010. Marius Onofrei, directorul de comunicare al asiguratorului, a precizat pentru HotNews.ro ca "mandatul acestuia nu a fost unul pe o perioada determinata ci se reinnoia anual".