Articol actualizat

Cum explica Daniel Daianu cei peste 68.000 de euro castigati la ASF in lunile noiembrie si decembrie din 2013: Pe langa salariu a primit o prima de vacanta anuala si inca o prima de sfarsit de an

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Duminică, 16 februarie 2014, 14:55 Economie | Asigurari


Daniel Daianu
Foto: AGERPRES
Prim-vicepresedintele ASF, Daniel Daianu, a transmis duminica catre HotNews.ro cateva precizari privind veniturile brute castigate de acesta la ASF in lunile noiembrie si decembrie din 2013: 17.096 euro si respectiv 50.946 euro. "Venitul meu brut din decembrie 2013 cuprinde, alaturi de salariul brut, o prima de vacanta anuala (echivaland cu un salariu) de care beneficiaza lucratorii ASF si pe care am ridicat-o in acea luna si o prima de sfarsit de an. De aici apare discrepanta mare fata de noiembrie si celelalte luni. (..) Ca optiune personala, o parte din salariul meu la ASF ia lunar calea unor donatii, precizeaza Daniel Daianu.

Precizarea transmisa duminica, 16 februarie, de Daniel Daianu, in urma articolului HotNews.ro privind veniturile din ASF:

 • "In legatura cu documentul publicat de Dvs privind venituri in noiembrie si decembrie 2013 la ASF precizez: venitul meu brut din decembrie 2013 cuprinde, alaturi de salariul brut, o prima de vacanta anuala (echivaland cu un salariu) de care beneficiaza lucratorii ASF si pe care am ridicat-o in acea luna si o prima de sfarsit de an. De aici apare discrepanta mare fata de noiembrie si celelalte luni. Remunerarea la ASF respecta actul normativ de infiintare a acestei institutii si are ca reper practici din tara. Se justifica salariile/veniturile celor care lucreaza la ASF? Discutia comporta analogii cu situatii din alte tari, din Romania, in domeniul industriei financiare si activitatii de supraveghere. Esential este ca la ASF sa se faca o treaba mai buna in domeniul reglementarii si supravegherii pietelor financiare. Ca optiune personala, o parte din salariul meu la ASF ia lunar calea unor donatii".

UPDATE Contactat de HotNews.ro, Daniel Daianu a mai precizat ca "donatiile" (n.a sale) "nu sunt la vreun partid, ci urmaresc scopuri educationale si umanitare. De pilda: Junior Achievement (care se ocupa de copii si tineri cu inzestrari antreprenoriale) si OvidiuRo, care se ocupa de copii din familii foarte nevoiase, inclusiv din familii Roma".

Potrivit unor informatii obtinute si prezentate vineri, 14 februarie, de HotNews.ro, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, fostul liberal Dan Radu Rusanu, este cel mai bine platit angajat al ASF, el obtinand numai in ultimele doua luni ale anului 2013 un venit brut total in valoare de 72.094 de euro. Urmatorul in acest clasament este prim-vicepresedintele institutiei, Daniel Daianu, cu un venit brut de 68.043 de euro in noiembrie si decembrie 2013.

Pentru detalii citeste:
EXCLUSIV Cele mai mari venituri brute la ASF: Dan Radu Rusanu a castigat peste 72.000 de euro in ultimele doua luni din 2013. Daniel Daianu, peste 68.000 euro

La solicitarea HotNews.ro, ASF a precizat vineri, 14 februarie: "in privinta sumelor prezentate de dumneavoastră pentru lunile noiembrie si decembrie, în unele cazuri veniturile de natură salarială au fost suplimentate cu prima de vacantă acordată o dată pe an si prima de sfârsit de an, conform contractului de muncă. Astfel de prime, repetăm, sunt acordate conform contractului de muncă la nivelul ASF si sunt uzuale în practica industriei financiare".

In raspunsul sau, ASF a mai precizat ca "politica salariala pentru conducerea ASF (cei 9 membri ai Consiliului ASF) este stabilita potrivit legii de infiintare a ASF, cu modificarile ulterioare. Salariile conducerii ASF nu sunt stabilite in mod arbitrar, ci pe baza prevederilor Ordonantei de Urgenta nr. 93/2012 si sunt limitate la nivelul salarizarii Consiliului de Administratie al BNR. Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere (CSA, CNVM si CSSPP)".

Astfel, "cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14.000 de euro (informatia a fost facuta publica inca din 30 mai 2013), iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12.000 de euro, sub nivelul salariilor conducatorilor din industria financiara".

"Salariile lunare nete ale directorilor ASF nu depasesc echivalentul in lei a 4.000 de Euro", se arata in acest raspuns.

ASF precizeaza ca "nivelul total al salariilor si primelor a fost redus in cursul anului 2013 (prin limitarea exceselor salariale si a veniturilor nejustificate acordate de catre fostele comisii de supraveghere), iar o a doua etapa are loc in anul 2014. Bugetul ASF prevede pentru acest an un nivel al cheltuielilor cu angajatii redus cu mai mult de 15% fata de momentul comasarii fostelor comisii de supraveghere".

ASF reaminteste ca "nu este o institutie bugetara", ci una de "interes public, care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate".

"Veniturile ASF nu provin din bani publici, ci se obtin in functie de volumul pietelor. Autoritatea de Supraveghere Financiara este o autoritate administrativa autonoma, independenta, autofinantata si exercita atributii de autorizare, reglementare, supraveghere si control asupra segmentului de piata non-bancara determinat prin lege (piata de capital, pensii private si asigurari)", se mai arata in acest raspuns.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13674 vizualizari

 • +72 (76 voturi)    
  "un Gigel in plus...." (Duminică, 16 februarie 2014, 15:01)

  gica43 [utilizator]

  Destul de mult timp am crezut ca Daniel Daianu este altfel dacat marea majoritate a politicienilor romani.Ca de alte multe ori,m-am inselat din nou-este si el un simplu profitor,un alt adept al dictonului "scopul scuza mijloacele".
  • +32 (32 voturi)    
   si eu am avut impresia ca e altfel (Duminică, 16 februarie 2014, 18:08)

   federal [utilizator] i-a raspuns lui gica43

   Domnule Dăianu, demisia!
   • +22 (22 voturi)    
    N-o sa-si dea demisia (Duminică, 16 februarie 2014, 19:17)

    CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui federal

    Asa cum spune si el in scrisoare, din salariile lunare face anumite "donatii". Si beneficiarii nu cred ca o sa fie de acord ca el sa-si dea demisia :)
    • +3 (3 voturi)    
     Stranierii n-ar mai face donatii (Luni, 17 februarie 2014, 12:47)

     PredeAn [utilizator] i-a raspuns lui CristiC.

     "Donatiile" sint o spaga invelita in poleiala oficiala. Daca stranierii sint mai ieftini, dupa cum vedeam o comparatie cu veniturile presedintelui FED si ale altor inalti functionari europeni, ce-ar fi sa importam cativa specialisti, pe bani mai putini?

     Nu s-ar lasa beneficiarii donatiilor, ca ar pierde ani de libertate, pe langa donatii, odata ridicat presul sub care isi ascund potlogariile
   • +18 (18 voturi)    
    Calea unor donatii...de partid! (Duminică, 16 februarie 2014, 20:02)

    dottore [utilizator] i-a raspuns lui federal

    Ce gest frumos, ce marinimie!
   • +20 (20 voturi)    
    si gaura de la Sima... (Duminică, 16 februarie 2014, 21:52)

    titiacs [utilizator] i-a raspuns lui federal

    cum sa o acopere ? In alta ordine de idei , inca unul care ne crede tembeli pe toti ! De ce ? Simplu ... dati-mi si mie 15000 euro/luna si jur ca 10000 ii dau in scopuri caritabile. De exemplu "nevoiasilor" care lipesc afise in campanii electorale , sau fundatiilor care tiparesc afise electorale sau Asociatiei Copiilor Strazii care se pregatesc sa devina PARLAMENTARI ! Trai nineaca ...
  • +18 (18 voturi)    
   ai dreptate gica, draga! (Duminică, 16 februarie 2014, 18:27)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui gica43

   Rsine Domnule Profesor Daianu !In tara aceasta vreti sa va educati copilul ? De la un intelectual de 'rasa" aveam alte asteptari ..Banul este ochiul dracului .. ce naiba va trebuiesc atatia bani, oameni buni , cand ignoranta , saracia , bolile, macina fiinta neamului romanesc ? Priviti in seara aceasta la postul tv ancorat in realitate! Vi se va face rusine ??
   • +6 (6 voturi)    
    Sa nu ne mai tanguim atat! (Luni, 17 februarie 2014, 9:53)

    Ponta [utilizator] i-a raspuns lui proletara

    Asta ca si altii care isi bat joc de romani pe fata nu este decat un trist , un mare trist contemporan.
    Romania va avea intotdeauna ceea ce voteaza.
    Cand oamenii de valoare vor inlocui acesti neica nimeni, niste profitori ordinari fara educatia de baza, atunci vom putea incepe a spera.
    Pana atunci vizionare placuta!
   • +5 (5 voturi)    
    Ce rusinos (Luni, 17 februarie 2014, 10:09)

    naica [utilizator] i-a raspuns lui proletara

    este acest zis domn.Sa-si dea demisia?Numai dupa KKrau.
  • +15 (15 voturi)    
   Felicitari domnule Daianu (Duminică, 16 februarie 2014, 18:43)

   Serban. B [anonim] i-a raspuns lui gica43

   Iar cand peste cativa ani va mai veni un guvern care va trebui sa taie din salarii sa va amintiti de ce. Asigurarile in Romania doar pentru asigurati nu sunt... astia nu despagubesc. In schimb varsa sume colosale unor entitati gen ASF. De asta vin primarii si va amendeaza ca nu v -ati platit asigurarea aceea de 10-20 de euro pe an. Inca odata felicitari USL, felicitari PSD, PNL, PC si altii pentru tunul dat!!!
  • +14 (14 voturi)    
   Jaf ! (Duminică, 16 februarie 2014, 19:26)

   Andra99 [utilizator] i-a raspuns lui gica43

   Si eu am crezut ca este altfel, dar se pare ca este plamadit din acelasi aluat ca si celelalte jigodii care au spoliat Romania in ultimii 25 de ani.
  • +14 (14 voturi)    
   4 salarii brute! (Duminică, 16 februarie 2014, 20:26)

   Unu-2 [utilizator] i-a raspuns lui gica43

   "o prima de sfarsit de an" = 2 salarii brute, a uitat sa mentioneze, faceti si voi un calcul simplu: 68.000/17.000. Misto.
  • +15 (15 voturi)    
   un nemernic (Duminică, 16 februarie 2014, 21:10)

   darkdragon [utilizator] i-a raspuns lui gica43

   Imi aduc aminte de limbricul asta cum anii trecuti, cred ca si inainte de criza, propavaduia "productivitatea" romanialor ca fiind foarte mica si sustinea in sus si in jos cum ca salariile romanilor nu ar trebui sa creasca (nu fac referire acum la stat versus privat, ci asa ca o medie genereala in pe masura ce treceau anii); ba chiar infierea si pe nemernicii de capitalisti care cu maririle lor de salarii urmau sa fure avutia de creiere de la stat.

   Evident acum, se vede ca e vorba de productivitatea "alorlanti", a pu.limii...

   "Sa se mai caute" ... era o vorba
 • +56 (56 voturi)    
  donatii... (Duminică, 16 februarie 2014, 15:05)

  bogdanlungu [utilizator]

  banuiesc ca donatiile se fac la partid..... si eu as da donatii daca as avea un asemenea salariu.
  • +35 (37 voturi)    
   usl-ul cinstit (Duminică, 16 februarie 2014, 16:29)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui bogdanlungu

   Face donatii familiei si apoi tipa cand este luat la intrebari ani de conturile din elvetia :)
   Astia fura in 2 ani cat n-au putut fi la guvernare. Recupereaza si pt urmatorii ani de opozitie.
   Dar vine acu mazeta sau alt postac uselist sa nu spuna de creditul luat de un notar.
   ///...
  • +7 (7 voturi)    
   eu as plati niste HAIDUCI (Duminică, 16 februarie 2014, 18:29)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui bogdanlungu

   sa-i prinda pe " acestia' lacomi ..
  • +8 (8 voturi)    
   zeciuiala :) (Duminică, 16 februarie 2014, 20:45)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui bogdanlungu

   cele zece procente cozma, standard pesede ! :))

   la vremuri noi tot noi,
   fiu de mare stab secu, el insusi fost ofiter secu...

   nepotii lui ilici ....
  • +4 (4 voturi)    
   Donatii pe dracu!! (Luni, 17 februarie 2014, 9:56)

   Ponta [utilizator] i-a raspuns lui bogdanlungu

   Nu am auzit de fundatile pe care le mentioneaza.
   O avea si el o draguta careia ii doneaza.
 • +43 (43 voturi)    
  Donatii au facut (Duminică, 16 februarie 2014, 15:06)

  ty [utilizator]

  si uslasi cand au fost in greva parlamentara.
 • +50 (52 voturi)    
  inchideti robinetul! (Duminică, 16 februarie 2014, 15:06)

  Dedalus [utilizator]

  Hai sa fim seriosi

  a) Cce anume justifica salarii fie si de 5000 de EUR lunar pentru cei de la ASF?

  Cum anume a ajuns domnul Daianu, fraierit de ca ultimul absolvent de scoala primara de Cristian Sima (conform propriilor declaratii!), sa aiba [n grija "supravegherea financiara?"!???

  b) Ce anume il recomanda pe domnul Rusanu sa faca parte din acest ASF?!!

  Propun:

  A. Reducerea la 10% a salariilor acestora - cine vrea bani mai multi sa mearga in sectorul privat,

  B. Reducerea si desfiintarea unor institute si comitete si comitia- mari mancatoare de bani publici pe vorbe sforaitoare - aici daca ne uitam bine exceleaza Academia Romana, campioana la fraude conform Curtii de Conturi si abundenta in institute de cercetare fara nici un sens cum e Institutul de Drept.
  • +35 (35 voturi)    
   . (Duminică, 16 februarie 2014, 16:09)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

   Cred ca toata lumea e de acord, la fel ca la referendumul ala cu reducerea nr. de parlamentari. Dar conteaza/contam?
   • +18 (18 voturi)    
    ba da (Duminică, 16 februarie 2014, 16:25)

    Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

    Conteaza.

    Si politicienii iau ideile tot de pe aici, ca ei nu le au pe ale lor.

    Asa ca de-aia tot spun ca ar trebui sa propunem mereu solutii, nu doar sa injuram si sa ne plangem.

    Prafarazand:

    Propuneti, propuneti! Pana la urma tot ramane ceva!
  • +8 (8 voturi)    
   Cristian Sima (Duminică, 16 februarie 2014, 17:29)

   CatalinPetrica [anonim] i-a raspuns lui Dedalus

   Nu ai inteles, de fapt Cristian Sima spala spagile prin intermediul bursei, el doar a zis la un moment dat ca nu are rost sa dea mai departe spagile poate sa le pastreze pentru ele, de ce crezi ca omul ala este in libertate, daca ar face plangere penala pe bune, omul ar putea spune ce este cu acei bani
   • +2 (2 voturi)    
    logica (Luni, 17 februarie 2014, 12:34)

    Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui CatalinPetrica

    Nu stiu asta.

    Eu reproduc doar ce a spus chiar domnul Daianu cu gura sa, anume ca a fost inselat de Sima.

    Fie nu e adevarat - si aici sunt multe scenarii, inclusiv cel aminiti (toate negative) - fie e adevarat si atunci domnul Daianu nu poate pretinde ca poate suraveghea o piata intreaga cand nu si-a putut supraveghea propria investitie...
 • +37 (39 voturi)    
  Donatii... (Duminică, 16 februarie 2014, 15:12)

  Mircea_blu [utilizator]

  Donatii la fundatia borfasilor anonimi, alintata PNL ?
 • +43 (45 voturi)    
  Cum explica? (Duminică, 16 februarie 2014, 15:22)

  Supravietiutorul [utilizator]

  Cum explica Daniel Danaianu, ca a fost doar angajat la Stat? Cum ne explica veniturile, raportat la prestatia la limita corectidudinii, sau a limitei de competenta? Cum explica, enigma ca in numele liberalismului clamat, nu a fost in stare sa propuna in proiect de tara? Cum ne explica faptul ca nu a propus nimic concret, pana in prezent? Doar, aparitii si aparatii la TV, cu un discurs inteligibil, ingamfat si pretins intelectual-lucid!
  • +1 (1 vot)    
   nici nu are ce sa explice (Luni, 17 februarie 2014, 21:11)

   kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui Supravietiutorul

   toti angajatii de lux ai statului sunt mari liberali in frunte cu kkrau ! vax albina ! mai nou si astia de la noul pmp se declara de dreapta, dar ei sunt angajati a statului, alt partid socialist mascat de interese.
 • +10 (10 voturi)    
  Prima întâia! (Duminică, 16 februarie 2014, 15:25)

  corvus coraX [utilizator]

  Pentru un fost (?!) securist, un venit bunicel..
 • +10 (10 voturi)    
  Daianu un nesimtit! (Duminică, 16 februarie 2014, 15:26)

  aurel.alecu [utilizator]

  La ASF nu face nimic, doar sifoneaza banii statului pentru mafia politicienilor!
  Toti bani pe care-i obtin de la firmele private prin metode ilegale merg la firmele "partenere" ale puterii pentru lucrari care nu se efectueaza!
  Vezi podul de la Agigea care a sifonat cel putin 50 de milioane de euro in ultimii cinci ani de cand firmele PSD-ului ... cica repara podul! Cu acesti bani se faceau inca 5 poduri!
 • +25 (25 voturi)    
  vorba lui Becali..... (Duminică, 16 februarie 2014, 15:37)

  geocrin [utilizator]

  Lasa ca vin ai mei la guvernare !
  Da bun au venit si ai lui, au fost si a lui Frunza Verde si ce daca ?
  Frunzele Vezi si smechere storc Romania de 24 de ani in coaci.
  Acesti politruci smecheri si profitori se mentin unii pe altii
  indiferent ca sunt la guvernare ori in opozitie.
  Aceiasi Marie, doar cu alta palarie.
 • +7 (7 voturi)    
  Daianu. (Duminică, 16 februarie 2014, 15:47)

  Theros [utilizator]

  Sunt consternat de aberatiile acesui individ , realmente,NEPREGATIT PROFESIONAL, cu AER de intelectual , FARA NICI O BAZA, ca este o nulitate ca mai are curajul sa vina sa dea explicatii!! Asemenea oameni avari ca el, basescu ,stolojan, rusanu, niculae, voiculescu si toti miliardari si milionarii de carton care au aparut peste noapte ttrebuie verificati la sange de organele competente si mimediat sa li se confiste banii pe care nu-i pot justifica!! Este o rusine sa mai declare ca face donatii!!! Ce donatii faci ?? Din banii luati de la pensionari si te deghizezi ca est marinimos?? Toti cei pe care i-am mentionat ,la care sa-ar mai adauga si isarescu , pariciu,necula-fratii, paunescu etec trebuie ca autoritatile statului competente sa se autosesizeze din oficiu si sa-i verifice sa dea banii inapoi si sa fie pusi sa munceasca fara bai in folosul societatii la cele mai prapadete primarii si zone ale tarii!! RUSINE RUSINE SI IAR RUSINE!!
 • +32 (32 voturi)    
  Dl Daianu (Duminică, 16 februarie 2014, 15:55)

  wasabi [utilizator]

  Dvs, ca si "specialist" in ale economiei nu ar fi trebuit niciodata sa intrati in cloaca acea numita ASF. Se presupune ca este o institutie profesionista cu oameni profesionisti, nu cu nevestele tuturor parlamentarilor si copiii lor. Asocierea numelui dvs cu acea lista de oameni sau neveste cu care ati lucrat, intre noi fie vorba sub-mediocrii, v-a compromis definitiv.

  O sigura rugaminte am la dvs, sa nu ne mai tineti lectii de economie pe Hotnews, sunteti un profitor ca si restul de la conducerea tarii. PUNCT!
  • +8 (8 voturi)    
   Daianu (Duminică, 16 februarie 2014, 18:36)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui wasabi

   o rusine nationala! Ruseanu, un infractor..alaturi de toti din ASF!! De ce nu se ocupa BNR-ul, ca si pana in urma cu ceva ani, de SUPRAVEGHEREA FINANCIARA ?? LA SUCURSALELE BNR din teritoriu se plictisesc inspectorii de stat , degeaba !!
 • +7 (7 voturi)    
  derbedeii apără derbedei (Duminică, 16 februarie 2014, 15:56)

  timp tamp [utilizator]

  Pentru ce primesc prime dacă o grămadă din ei sunt pasibili de pușcărie, acoperă fărădelegi cu banii cetățenilor... această instituție este modelul de cinste și corectitudine a regimului tonta - antenescu - felix: hoție, plagiat, minciună, incompetență, nepotism, prostie, spolierea tării, golăneală, indolență, aroganță...
 • +41 (41 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 16 februarie 2014, 15:57)

  [anonim]

  • +8 (8 voturi)    
   Domnule Daianu, (Duminică, 16 februarie 2014, 18:38)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui

   oare aveti mustrari de constiinta, acum cand cititi, aceste comentarii ??
 • +33 (33 voturi)    
  Intelegem domnule Daianu (Duminică, 16 februarie 2014, 16:01)

  Alor [utilizator]

  Ca nu aveti un salariu asa mare si ca acea suma colosala reprezinta de fapt suma a trei venituri salariu+prima de vacanta+prima anuala. Dar suma totala este imensa intro tara saraca asa cum este Romania unde 1,5 mil de romani au salariu minim pe economie 150€ iar prima de vacanta este 0 € , prima anuala tot 0 € , adica 150 € + 0 + 0 = 150 €
 • +25 (25 voturi)    
  Dumnezeule ! 68 de mii ... (Duminică, 16 februarie 2014, 16:35)

  VelmaKelly [utilizator]

  Si va mai puneti intrebari daca pleaca PNL de la macela ... (Scuze !) putere ???
 • +21 (21 voturi)    
  salarii asf (Duminică, 16 februarie 2014, 16:43)

  SanduSimion [anonim]

  asteptam sa vedem cat aste prima de inceput de an,de sf.ion.de postul pastelui,etc....e bascalie;,,cea mai cinstita guvernare din ultimii 24 ani.apropos,asa se explica si marea crestere economica anuntata de ,nu-i mai spun numele...
 • +28 (28 voturi)    
  Are Daianu acum curaj (Duminică, 16 februarie 2014, 16:49)

  eGerula [utilizator]

  sa vina aici online sa-i discutam nitel veniturile si primele? Hotnews, faceti-i o invitatie va rog. Cate locuri de munca a creat? Cate salarii plateste? Ce concurenta are? Ce produse vinde pe piata?
  • +21 (21 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 16 februarie 2014, 17:12)

   [anonim] i-a raspuns lui eGerula

   • +9 (9 voturi)    
    maai (Duminică, 16 februarie 2014, 19:06)

    ggna [utilizator] i-a raspuns lui

    erau euro, nu RON!!!!!
   • +9 (9 voturi)    
    de 11 ori mai mult doar in lunile normale (Duminică, 16 februarie 2014, 19:30)

    CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui

    ca daca mai are niste prime ajunge si la 250.000 RON. Frumos, nu? Cati oameni iau in Romania salariul + prime, intr-o singura luna, 250.000 RON. Oricare ar fi luna aia. Ca vad ca pe asta se bazeaza explicatia lui Daianu. Ca banii erau pe luna decembrie, cu niste prime.
   • +5 (5 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 16 februarie 2014, 20:45)

    [anonim] i-a raspuns lui

  • +6 (6 voturi)    
   Academia Română a ales (Duminică, 16 februarie 2014, 20:01)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui eGerula

   prin vot secret, noi membri. Daniel Dăianu şi Lucian Albu au fost aleşi membri titulari.
 • +6 (6 voturi)    
  "Felicitari" urmatoarelor categorii: (Duminică, 16 februarie 2014, 16:51)

  Sani [utilizator]

  1. Celor 70% care au votat cu USL. Cu voia d-voastra fraieri!
  2. Celor 60% sau cati or fi fost carora le-a fost lene sa-si mute curul la sectia de vot si acum spun toata ziua ca "oricum n-are rost"...

  Bai fratilor, daca nu sunteti in stare sa identificati rahatul dupa consistenta, atunci nu stiti nimic.

  Idei de urmat votarile urmatoare:
  1. In politica, totul este rahat.
  2. Nu cauti "maica Teresa" intre politicieni
  3. Iti misti curul ca tu esti primul interesat.
  4. Identifici rahatul care are consistenta cea mai slaba (diareea) si o scoti din calcul - TOP_5.
  Ex la votarile trecute: PNL, PSD, PP-DD, PRM, PC,....
  5. NU alegi idioti (ex: Fam. Becali), plagiatori (mai este nevoie de exemplu?), infractori din orice partid...
  6. Alegi din ce ramane!
  • 0 (0 voturi)    
   am zis (Luni, 17 februarie 2014, 13:18)

   manoman [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   doar independenti
   care nu au fost in vreun partid
 • +3 (3 voturi)    
  Ceaușescu este mic, comparat cu hoții ăștia (Duminică, 16 februarie 2014, 17:01)

  visio [utilizator]

  și tot ei cu gura mare...
 • +8 (8 voturi)    
  Expertul securist (Duminică, 16 februarie 2014, 17:10)

  adriann_l [utilizator]

  Daianu nu este decat un alt securist de doi lei... unul care a mai si recunoscut asta...de unde si meritele deosebite... Faptul ca pozeaza in mare expert in economie este vina romansilor care il cred!
  • +1 (1 vot)    
   nu e singuru (Luni, 17 februarie 2014, 12:40)

   Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui adriann_l

   Aici sunt de accord.

   Sigur ca omnul Daianu vorbeste frumos. Dar de aici pana lao expertiza reala e cale lunga. Cale care trebuie sa include activitate practica in institutii financiare, posturi de analist in anumite firme specializate samd.

   Un profesor oricat de bun, cum este omnul Daianu, nu poate avea o expertiza reala inr-un domeniu fara a avea si experienta practica in acela.

   Dar sunt foartemulti "buni de gura" in insttutii mari platite din buget, domnul Daianau este doar unul care "a picat de exemplu".

   As sugera HotNews sa analizeze Academia Romana, S-ar putea sa afle lucruri foarte interesante despre cei platiti pe acolo, mai ales ca si Curtea de Conturi a raportat niste lucruri nu tocmai curate pe acolo...
 • +19 (19 voturi)    
  Nu e nimic de explicat (Duminică, 16 februarie 2014, 17:22)

  Alex S [utilizator]

  Nu e nimic de explicat. Un roman cu salariul minim face 68 de mii de euro in 31 de ani. Un roman cu salariul mediu
  ii face in 15 ani. E bataie de joc, nu as fi avut nimic impotriva daca salariul asta era la privat si omul asta era intr-adevar atat de productiv, da nu sa frece menta pe o suma absolut imensa platita de oameni care muncesc pe o punga de alune.
 • +7 (7 voturi)    
  Adevarul e . . . (Duminică, 16 februarie 2014, 17:25)

  Vali Cel Batran [utilizator]

  . . . ca nu aveti rusine si nici limite in lacomia voastra. Cum Doamne iarta va mai rabda pamantul mai nenorocitilor?
 • +4 (4 voturi)    
  bre daianu daniel ... (Duminică, 16 februarie 2014, 17:41)

  utug [utilizator]

  Nu iti este rusine ?
  Pentru asta a trebuit sa fie ucis Ceausescu ?
  Dar basescu, antonescu si ponta nu au nimic de spus ?
 • +20 (20 voturi)    
  Dle Profesor ,dar cu etica cum stam ??? (Duminică, 16 februarie 2014, 17:42)

  andreesanu [utilizator]

  Explicatiile sunt explicatii,dar cu ce s-a intimplat si se intimpla la ASF ce aveti de spus ???.
  Ce-i ASF o vaca de muls pentru politicieni,guvernanti si neamuri, pe banii amaritilor alora de string cureaua ca sa aiba o pensie la batrinete !!!.
  Ce supravegere este asta ???,or dta ii pazest in timp ce ei fura ,si salariul dtale este plata tacerii !!!
  M-ati dezamagit ,pentru mine nu mai existati ca profesor.
  • +4 (4 voturi)    
   RUSINE SA VA FIE !! (Duminică, 16 februarie 2014, 18:42)

   proletara [utilizator] i-a raspuns lui andreesanu

   SUNTETI MAI CEVA CA MIKI sPAGA, PRIETENUL MEU !!
 • +4 (4 voturi)    
  a.s.f (Duminică, 16 februarie 2014, 18:19)

  mexic [utilizator]

  TORTIONARII II , SUNT RIDICOLI , VA BATETI JOC DE OAMENII DIN TARA , VOI NO SA MAI SCAPATI USOR .
 • +6 (6 voturi)    
  Daniel Daianu! (Duminică, 16 februarie 2014, 18:47)

  John Samihaian [utilizator]

  ...Daniel Daianu... un PENIBIL!... 1. pentru explicatiile oferite... 2. pentru ca a reusit, in timp, sa creeze falsa impresia ca este un profesionist si un tehnocrat... 3. pentru ca este, evident, unul din gasca/haita nehalitilor din bani publici!...
 • +4 (4 voturi)    
  daniel daianu ..ruseanu & neamurile politicienil (Duminică, 16 februarie 2014, 18:47)

  proletara [utilizator]

  Cum sa mai reuseasca sa faca scoala copiii din satele Romaniei, care parcurg pe ploaie, ninsoare si frig, zeci de Kilometri, ca sa ajunga intr-o scoala in care soba este rece iar doamnei profesoare i s-au gaurit cizmele prin zloata de afara ??
  va trimiteti fiii la scoli inalt. ein strainatate, pe multi bani..si ce faceti din ei .. ? Niste beizadele neputincioase , rasfatate si blege..care nu vor iubi romania si nici nu va vor respecta pe voi , parintii cu multi bani...
 • +4 (4 voturi)    
  eu (Duminică, 16 februarie 2014, 19:04)

  ggna [utilizator]

  sunt uluita cum o nulitate de om poatea ajunge in astfel de pozitii! Hai sa fim seriosi: doar pentru ca e spalatel, grizonat, cu ochelari si fata rasata??? Se pare ca in Romania este de ajuns!
 • +13 (13 voturi)    
  ..... (Duminică, 16 februarie 2014, 19:07)

  Bazil [utilizator]

  Domnule Daianu, abia acum inteleg ce inseamna: lasati-o, ca macane. Sunt convins ca nu cititi hotnews, dar daca v-ar cadea in fata comentariile de aici, sincer, ati mai putea dormi linistit? Aura d-voastra de liberal si "mare" profesor universitar este doar o urma de abur. Sunt rusinoase explicatiile d-voastra. Mai util ar fi sa ne spuneti ce supravegheati la aceasta "Autoritate.."? Deocamdata se pare ca va supravegheati salariile nerusinate pentru Romania anului 2014.
 • +5 (5 voturi)    
  Euro-securismul (Duminică, 16 februarie 2014, 19:11)

  dan_costea [utilizator]

  Din turnatorie si securism se castiga bine.
 • +6 (6 voturi)    
  Sa-ti fie rusine Daianule (Duminică, 16 februarie 2014, 19:17)

  alex4321 [utilizator]

  Sa-ti fie rusine Daianule

  Esti platit din bani publici luati din taxele si impozitele de stat si mai ai tupeul sa deschizi gura cum ca "ai merita 68.000 de mii de EU" din bani PUBLICI?

  Rusine Rusine Rusine : astia is bani furati

  Esti un mafiot si un parazit al societatii romanesti

  Jenantule !
 • +13 (13 voturi)    
  Visul liberalului roman (Duminică, 16 februarie 2014, 19:23)

  tarantella [utilizator]

  este sa prinda o functie grasa la stat. La atat se reduce doctrina liberala. Putea Daianu sa faca altfel? Sa para el "pe invers"?
  Nu, si-a pus in practica doctrina liberala si a reusit: are functie la stat. Nu va luati dupa ce spune la televizor, una e teoria, alta practica. La fel de frumos le "zicea" si Soviani. Pana si-a gasit si el functia potrivita. La stat.
  Vi se pare ca au salariul cam mare? Ei, carcotasilor, da' poate ca-l merita. Ce, e macar unul pe aici care sa spuna ca a avut probleme cu asiguratorii?
 • +11 (11 voturi)    
  Cine striga Jos Basescu! (Duminică, 16 februarie 2014, 19:32)

  Trojan.H [utilizator]

  Striga pe bani! Bani multi!
 • -7 (9 voturi)    
  este relativ corect (Duminică, 16 februarie 2014, 19:39)

  ics_11 [utilizator]

  daca asa cum spunea basescu un notar "doar constata" si isi permite sa plateasca o rata de 7000 eur/luna (deci castiga peste 10000 eur/luna), mi se pare normal ca cineva care face mai mult decat sa constate sa castige de cateva ori mai mult. cei de la asf sunt, printre altele, raspunzatori de emiterea de diverse reglementari si de asigurarea respectarii lor.
  • +1 (7 voturi)    
   notarii nu sunt platiti de stat (Duminică, 16 februarie 2014, 20:40)

   BME [utilizator] i-a raspuns lui ics_11

   pe deasupra platesc taxe si impozite si cotizatii ca tre uniunea notarilor
   • -1 (3 voturi)    
    incearca sa treci peste (Duminică, 16 februarie 2014, 22:41)

    ics_11 [utilizator] i-a raspuns lui BME

    tie o sa-ti pun problema altfel, ca sa nu te mai cramponezi de faptul ca sunt angajati la stat : daca unul care "doar constata" castiga 10.00 eur /luna, unul care organizeaza activitatea intr-o firma si raspunde de functionarea ei, cat ar trebui sa castige ?!
    si mai am o intrebare : crezi ca unul care face o activitate pentru o firma privata trebuie platit mai bine decat cineva care face o munca mai complexa la stat?
    adica un medic de la o clinica privata care lucreaza 4 ore ar trebui sa castige mai mult decat la unul care lucreaza la stat 8 ore ?
   • +2 (6 voturi)    
    Casta sinecurilor notariale ! (Luni, 17 februarie 2014, 2:30)

    Plagarus [utilizator] i-a raspuns lui BME

    Cand ai legi speciale cum au notarii de ex (si constrangeri la intrarea in breasla, etc) si e obligata lumea sa vina sa iti dea bani atunci evident trebuie sa fii limitat serios in ceea ce priveste posibilitatile de castig, nu exista ca "ma finantez singur" si alte prostii de genul asta
  • +4 (6 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 16 februarie 2014, 20:47)

   [anonim] i-a raspuns lui ics_11

   • -4 (6 voturi)    
    hai sa facem altfel (Duminică, 16 februarie 2014, 22:10)

    ics_11 [utilizator] i-a raspuns lui

    hai sa facem o firma privata unde eu constat ca te chema "ac" si tu imi dai mie 10.000 eur/luna. Evident din banii tai.
    asa e corect ?
  • 0 (0 voturi)    
   pai si ce a facut asf? (Luni, 17 februarie 2014, 13:22)

   manoman [utilizator] i-a raspuns lui ics_11

   nimic!
   apara societatile de asigurari in raport cu pagubitii.
   nu stiu daca ati primit vreodata un raspuns de la axeasta institutie de kkt...
 • +5 (5 voturi)    
  Drujba profesorului D ( prietenii stiu de ce ) (Duminică, 16 februarie 2014, 19:48)

  Plagarus [utilizator]

  Sefii (CNVM) au castigat, anul trecut, in jurul a 10.000 de euro pe luna, salariile acestora fiind aproape duble fata de cele din 2006, potrivit declaratiilor de avere depuse de comisarii institutiei.
  Pina nu se modifica legea de functionare a acestor entitati o sa ramana niste insule bune pentru canapiste si multi limbi in dos. Aceste institutii se finanteaza din taxele aplicate sectorului pe care il reguleaza constant prin toate gaurile disponibile. Astea sunt veniturile , iar daca printr-o intamplare nefericita depasesc cu mult cheltuielile (doamne fereste!), surplusul nu se considera venit la bugetul de stat. cu alte cuvinte sunt un fel de stat in stat cu propriul buget, propriile reguli, pot sa mareasca taxele cand vor, pot sa-si mareasca salariile cu procente aiuritoare. un loc bun pentru toate cazaturile din partidele politice.
  Sunt zeci daca nu sute de astfel de locuri, oaze de liniste si prosperitate economica.
  S-a mai auzit ceva de legea salarizarii personalului bugetar? lor nu li se aplica, dar am zis asa ca fapt divers.
  Atunci cand este vorba de " institutie " a statului salariile trebuie sa fie fixe iar taxele se duc la buget . Daca Rusanu privatizeaza ASf-ul sau se privatizeaza cadastrul sau inspectia in constructii atunci sa puna ce taxe vor ei ! logica este foarte clara: atunci cand ai de-a face cu o singura institutie ( fie ASF , fie Cadastru sau IC ) nu ai cum sa o ocolesti sica atare nu exista concurenta . Daca se privatizeaza apar si altele si atunci daca nu-ti convine cum esti " servit " te poti adresa la alta. Deci toate institutiile care sunt " singulare " trebuie sa aibe salarii fixe si veniturile virate la buget .
 • +6 (6 voturi)    
  daianu specialistul in bursa :) (Duminică, 16 februarie 2014, 20:10)

  liviusmaximus [utilizator]

  1) dl daianu, ia mai spuneti cum ati pierdut banii aia cu Sima ! Ca de unde-i aveati tot nu ati spus...
  2) sunteti constient ca dvs castigati un apartament intr-o luna, iar un tanar roman, daca reuseste sa primeasca un credit ipotecra, plateste aceeasi suma in 35 ani ????
  3) relatia dvs cu securitatea, nu justifica aceste venituri. competenta, nici atat !
  asadar - control de la curtea de conturi + demisia !
 • +3 (3 voturi)    
  Ne meritam soarta (Duminică, 16 februarie 2014, 20:32)

  pitic69 [utilizator]

  Bravooo, cand revolutionarii care si-au riscat viata la revolutie ca noi sa fim bine, televiziunile au sarit ca arse atunci cand statul a acordat un supliment financiar celor cu salariu sub medie (pensii). Cica statul nu isi mai permite sa plateasca....Ce fac domni de la asf ca sa aiba asa salariu cand lumea moare de foame in Romania!?
 • +7 (7 voturi)    
  cati din sectorul privat (Duminică, 16 februarie 2014, 20:37)

  BME [utilizator]

  beneficiaza de prime de vacanta si prime de sfarsit de an??? doar angajatii de la stat , ca acolo sunt ultimii la munca si primii la intins mana, pardon, bagat mana. SALARIILE SI PRIMELE LA BNR CAT SUNT??
 • +5 (5 voturi)    
  Daianu daca tacea (Duminică, 16 februarie 2014, 20:48)

  Koczka [utilizator]

  destept ramanea. Pentru doua luni calendaristice nu putea incasa prima de vacanta si de sfarsit de an. Daca in contractul de munca sunt prevazute aceste prime pentru numai doua luni de
  prestatie este ILEGAL.
 • +7 (7 voturi)    
  Mi-e greata (Duminică, 16 februarie 2014, 21:00)

  Mirobo [utilizator]

  De acesti trogloditi ,aparent apolitici, care una zic si alta fac.
 • +7 (7 voturi)    
  Cum explica Daniel Daianu cei peste 68.000 de euro (Duminică, 16 februarie 2014, 21:28)

  Iliutza [utilizator]

  Daiane....
  esti un hot
  furi ca toti cei aflati la putere
  du-te frate in....p--a mea de nesimtit ce esti
 • +6 (6 voturi)    
  Industria financiara? (Luni, 17 februarie 2014, 0:35)

  n.dumiritu [utilizator]

  Reapare termenul asta "industria financiara", invocat acum de d-nul Daianu pentru a da o justificare veniturilor exorbitante incasate din postura de functionar al statului.
  Lasati termenul "industrie" doar pentru acele activitati care produc ceva fizic, real, prin extractie sau prelucrare. Oricum, ii cam dispretuiti, domnule Daianu, pe acei oameni care produc si isi platesc taxele, atunci cind socotiti firesc ca un functionar al statului sa aiba un venit de peste o suta de ori mai mare decit cel care produce efectiv. Cum se numeste si ce viitor are, in teoriile dv.economice, un stat in care un functionar se rasplateste pe sine cu venitul a doua sute de producatori? Cautati un alt cuvint pentru ce faceti dv.acolo la ASF. In industria reala oricum nu se dau prime de vacanta (daca o ai si pe aia) si prime generoase de sfirsit de an.
 • +6 (6 voturi)    
  Nesimtire crasa! (Luni, 17 februarie 2014, 1:55)

  Primula [utilizator]

  Probabil ca se refera la "donatiile" pe care le face la bursa, unde stim ca a pierdut sume exorbitante, asa cum spunea acel broker fugar, Cristian Sima, daca si-l mai aminteste cineva... Si Dan Radu Rusanu la fel. Pe Rusanu de ce nu-l intreaba nimeni cu ce bani si-a facut o avere fabuloasa?
 • +1 (1 vot)    
  HOTII (Luni, 17 februarie 2014, 6:58)

  hotulroman [utilizator]

  Nu numai ca sunteti nesimtiti si hoti,dar incercati sa ne aburiti cu tot felul de costructii si inventii crezandu-ne prosti. Unde dati banii,unde faceti donatii ? Evident ca "la partid"! De ce ne bagati pe gat sloganul cu "ingineriile financiare?"Ca sa credem noi ca in locul unor specialisti veritabili in finante-banci-asigurari trebuia sa aduceti in acest ASF cat mai multi ingini gen Frunzulica,Ursache,Marian Sarbu si altii la fel ?!
  Va inselati si daca sunteti de buna credinta,va cerem sa va dati imediat DEMISIA, pentru ca nu va vom ierta. Nu va va ierta nici Dumnezeu .
 • +2 (2 voturi)    
  Eu gandesc asa . . . (Luni, 17 februarie 2014, 7:23)

  Vali Cel Batran [utilizator]

  . . . in nemernicia mea (vorba lui Dinica) ca aceste salarii sunt doar pe hartie si ca de fapt ele ar avea rolul de a spala niste bani obtinuti pe cai ilicite. Pentru ca mi se pare lipsit de logica ca un presedinte de tara sau un prim ministru sa aiba un salariu de 2000 de euro si un Rusanu sau un Daianu sa primeasca 35-40000 in aceiasi moneda. Dar hai sa nu vorbim de logica in Romania ca riscam sa devenim caraghiosi! Pur si simplu; mi-e sila!
 • +1 (1 vot)    
  Rusine Daniel Daianu ! (Luni, 17 februarie 2014, 7:28)

  jetta [utilizator]

  Rusine si nu neaparat pentru aberanta suma, ci rusine pentru justificarea penibila privind donatiile !
  Eu nu spun ca trebuie sa demisionati; anumiti oameni sunt mult deasupra unei elementare perceptii a ridicolului in care se afla. Si apropo, daca ASF-ul asta da prime de vacanta de mii si mii de euro doar pentru cateva luni de activitate, pentru un an intreg cat o da ?!
  Si tot apropo, pentru ca stiu si cat castiga unele dintre "jumatatile" mai mult sau mai putin legalizate ale celor care sunt angajati la ASF, nu-mi ramane decat sa concluzionez ca sunt cativa (si nu putini !) care chiar nu dau doi bani pe concetatenii lor. Nici macar sub forma de .... donatii !
 • +2 (2 voturi)    
  IN TARA ASTA (Luni, 17 februarie 2014, 9:27)

  GRANDFATHER [anonim]

  In care salariu minim ar putea(dar nu e sigur!) sa ajunga anul acesta la 200 de euron Dan Radu Rusanu primeste de la stat, intr-o luna, 360 de salarii minime, iar Daniel Daienu primeste 340 de salarii minime!
  Explicatiile "filantropice" ale lui Daniel Daianu sunt de un ridicol absolut! Ce presteaza oamenii astia pentru banii pe care ii primesc?! Ce plus-valoare, ce profit realizeaza ei pentru Romania si poporul roman!
  HotNews, te rog sa faci ancheta printre politicienii care conduc astazi destinele Romaniei, sa vedem si noi, cetatenii votanti, cum explica ei aceasta "inginerie financiara"!
  Te rog HotNews, stiu ca ai oameni capabili sa faca asta, dezvaluie poporului roman crudul adevar!
 • +1 (1 vot)    
  cu alte cuvinte (Luni, 17 februarie 2014, 9:34)

  Radu_Luci [utilizator]

  ăia doi și-au luat dividendele. în plus, ne mai iau și de fraieri.
 • +2 (2 voturi)    
  Cine este Daniel Daianu?! (Luni, 17 februarie 2014, 9:36)

  GRANDFATHER [anonim]

  Puteti afla cautand si citind din arhiva HptNews! Iata:
  <<Cazul Daianu. Unicat sau farsa? (de Dan Tapalaga)
  de Dan Tapalaga HotNews.ro
  Joi, 27 septembrie 2007, 0:00

  „Da, mama era locotenent-colonel, iar tata colonel, documentarist, la Directia Securitatii Statului”. Daniel Daianu a confirmat acest mic detaliu abia a doua zi, dupa spovedania sa publica. Detaliul pare irelevant, dar schimba perspectiva. In interviu, Daianu isi prezentase putin altfel obarsia: „Eu ma trag dintr-o familie cu vederi de stanga.

  Bunicul meu a fost ilegalist, a murit in 46, fusese batut. Nici n-a apucat sa vada zorii asa zisului socialism in devenire. N-a apucat. Asta a fost familia mea.” Despre parinti insa, tacere. I-a acoperit prin omisiune. Ma intreb de ce.

  Prin urmare: era familie de securisti, nu de stanga. Domnul Daianu are oroare de cuvantul „securist”. Il doare cand i se spune asa. Dar asta a fost familia lui, blazonul casei. N-o sa-l poata sterge pentru ca azi nu-i mai place.>>
  Cred ca nu mai trebuie sa adaug nimic !
 • +2 (2 voturi)    
  Salariu umflat cu pompa, performante cam sparte (Luni, 17 februarie 2014, 10:01)

  benicio [utilizator]

  Salariul presedintelui FED (Federal Reserve) din SUA este stabilit pentru acest an la 201.700 USD, adica 16.800 USD pe luna, adica vreo 12.500 EUR pe luna. Semnificativ mai mic decat al acestor doi domni, Rusanu si Daianu. Si despre ce responsabilitate vorbim in cazul FED!!!

  Si mai e o chestie. Hai sa zicem ca salariul ar fi cum ar fi (cu maxima indulgenta), dar ce au facut oamenii astia de cand sunt in functii ca sa-si merite salariile? Pentru ca daca si-ar fi facut treaba probabil cazul Harinvest ar fi fost depistat mult mai devreme, iar pierderile clientilor ar fi fost mult mai mici. Ca sa nu mai vorbim ca la domnul Rusanu miroase a conflict de interese, International S.A. Sinaia fiind listata pe bursa pe care el o reglementeaza.
 • +1 (1 vot)    
  dilema (Luni, 17 februarie 2014, 10:19)

  Teri [utilizator]

  ce descoperiri de Nobel e pe cale sa faca, pt banii aia ?
 • +2 (2 voturi)    
  pseudospecialistii (Luni, 17 februarie 2014, 10:39)

  IonMarcu1321903955503 [anonim]

  Acest Daianu nu a fost un stare sa-si supravegheze nici propriul buzunar pentru cei asemenea lui nu sunt in stare sa faca bani decat furand de la stat.
  Cand a avut de-a face cu un hot cu ceva experienta capitalista (Cristian Sima) a ramas in chilotzi.
  De la unul ca el asteptam supravegherea finantelor tarii ?
  Cu astfel de salarii aducem o echipa de meseriasi adevarati de pe Wall Street sau din City care ne pot pune la punct in 6 luni toate sandramaua.
  Astfel vom fluiera a paguba pe mana lui alde Daianu si Rusanu care vor face varza sistemul de asigurari si cel bancar pentru ca nu se gandesc decat la propriul buzunar.
 • +1 (1 vot)    
  dauanu (Luni, 17 februarie 2014, 10:43)

  CatalinNistorescu [anonim]

  intr-o tara in care alocatia copiilor e de 8 euro sa dai atattia bani din buget ???? unde e poltica de "bun simt " RUSINEEEEE!!!!!!
 • +2 (2 voturi)    
  hopala (Luni, 17 februarie 2014, 10:44)

  hop [utilizator]

  putini sefi de concerne din occident,care au OBLIGATII in acele firme,care sint dati afara,daca nu au rezultate,etc.deci care nu stau de pomana,iau salarii,ca astia din Romania,tara saraca,unde nu sint controlati de Nimeni,la noi ca in Africa,da nimeni nu-i baga in seama DNA oare nu trebuie sa se sesizeze?HOTI si TILHARI ,doar cei angajati la stat traiesc bine!!!!
 • +1 (1 vot)    
  ''domnul si alt domni''ca Daian (Luni, 17 februarie 2014, 11:06)

  sile30 [utilizator]

  domnul Crin si Ponta ,cei de la USL se ocupa cu 'suntem prieteni,raminem prieteni,domnul V oiculescu ,'usl nu se desface'aceste dunt preocuparile de baza ale guvernantilor,furati in co0ntinuare,,,bravo.///
 • 0 (0 voturi)    
  68 mii euro..... (Marţi, 18 februarie 2014, 0:03)

  Ronin [utilizator]

  Un nesatul si Daianu asta....si nesimtit pe deasupra!!! Cum poti sa iei 68000 euro de la stat in doua luni si sa mai si dormi linistit noaptea in timp ce o gramada de amarati nu au ce pune pe masa si lucra ca sclavii pentru salariu` minim???
 • 0 (0 voturi)    
  salarii ASF (Miercuri, 19 februarie 2014, 16:31)

  ReflexoterapieReiki [anonim]

  Credeam ca dl.Daianu e un intelectual fin si un economist profesionist.Se vede ca NU!Ce ne spune de supravegherea ASTRA? Ce rusine.Mai poate aparea pe ecran sa ne dea lectii?
  La banii pe care ii iau ticalosii astia de la poporul asta amarit,ar trebui sa lucreze 30 de ore pe zi!Toti sunt niste nesimtit.Si media care ni-i arata mereu ca pe niste genii !Macar sa nu ii mai vedem cum ne vorbesc noua ca la niste idioti.Vedem aceleasi personaje scarboase care fac emisiuni la toate posturile,de am ajuns ca la Ceausescu,sa nu ii mai suport.Mi-e greata!Iar jurnalistii se complac pentru ca iau salarii mari si nu ii intereseaza pe cine ne arata.Sunt aceiasi la toata televiziunile.Ne-am saturat de ei.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by