ING Asigurari de Viata si Pensii isi vor schimba numele in NN in 2015, in urma unei campanii masive de rebranding care va ajunge la cateva milioane de euro
Marius Popescu nu a comunicat o cifra exacta, precizand doar ca rebrandingul va costa "cateva milioane de euro, pana in 10 milioane de euro".
ING Grup a anuntat in luna octombrie 2013 ca NN este numele sub care va opera, dupa anul 2014, compania care va reuni operatiunile de asigurari, pensii si management al investitiilor ale grupului in Europa. In Romania, NN va integra activitatile ING Asigurari de Viata, liderul pietei de profil, ING Pensii si ING Investment Management.
Dupa o crestere a veniturilor de 10% la primele noua luni din acest an, oficialii ING Asigurari de Viata se asteapta sa incheie anul cu o crestere de 9%.
ING Asigurari de Viata a obtinut un profit brut estimat de 25,4 milioane lei in primele noua luni din acest an, comparativ cu 13,6 milioane lei in aceeasi perioada a anului precedent.
In aceeasi perioada de referinta, volumul de prime brute subscrise a crescut cu 10% pana la 449,4 milioane lei, iar valoarea indemnizatiilor platite clientilor pentru evenimente asigurate si contracte ajunse la maturitate a crescut cu 9,2% pana la circa 94 milioane de lei.

Cu excepția a două județe, în România un adult din patru e pensionar. Campioana e Hunedoara, unde aproape jumătate din adulți sunt pensionari
Parenting pe timp de pandemie - cum au supraviețuit părinții lunilor de școală online
K2 - Povestea ”muntelui sălbatic” - Tragedii și victorii pe un monument fantastic din piatră, zăpadă și gheață
Adele, The Cure, Drake și alții. Ce albume așteptăm odată cu revenirea industriei muzicale în 2021
INTERVIU Cum ne ferim de conspirațiile pe seama vaccinului anti-COVID: Fiecare reacție adversă cunoscută până acum e exagerată de conspiraționiști. Ți se dă de înțeles că vei păți cu certitudine acel lucru
VIDEO Vlog-ul lui Cristian Presură: Cum combat experții în Sănătate principalele temeri legate de vaccinul anti-Covid
Sotia mea are salariu cu 50% mai mare fata de mine, si pilonul II din pensie il are la ING. Eu il am la BCR Asigurari.
Teoretic, sumele stranse de ea la pensie ar trebui sa fie cu 50% mai mari decat ale mele....dar cand ne-au venit acasa hartiile de la asiguratori, am constatat ca sumele stranse de mine la BCR erau mai mari decat cele colectate de ea la ING.
De ce? pt ca BCR are randament mult mai mare la investitii.
Le recomand celor de la ING sa gasesca o solutie si sa isi creasca randamentul investitiilor.
ASF-ul reglementeaza totul la pilonul 2 ( poate cel mai reglementat domeniu al ASF-ului), atat in ce poate investi o companie banii din p2 (pondere obligatiuni, depozite si actiuni), cat si comisioanele aplicate de acestia, deci variatii mai mult de 5% nu au cum sa fie. Mai ales cu 50%. Si sa-mi spui matale ca BCR-ul se pricepe mai bine la investitii decat ING (care au divizii globale de capital management care fac bani cat tot ERSTE-ul mama al BCR-ului), nici pe-asta n-o cred.