Posta Romana vrea sa cumpere servicii de asigurare RCA pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule, pe anul 2016, pentru parcul sau auto, format din 603 autovehicule, potrivit unui anunt de licitatie publicat miercuri in Sistemul Electronic de achizitii publice (SEAP). Valoarea estimata fara TVA a contractului este de 1,16 milioane de lei (peste 265.000 de euro) si va fi incheiat pentru o perioada de 12 luni.

Autovehicul Posta RomanaFoto: Posta Romana
  • "Asiguratorul are obligatia sa garanteze ca toate politele sunt intocmite corect (..) Orice eroare inscrisa in polita de asigurare care poate conduce la invalidarea acesteia, atrage raspunderea exclusiva a asiguratorului pana la o valoare cel putin egala cu cea a despagubirii pentru care a fost emisa polita. La incheierea asigurarii obligatorii RCA pentru fiecare autovehicul, asiguratorul este obligat sa emita asiguratului polita de asigurare obligatorie de raspundere civila a autovehiculelor impreuna cu vigneta corespunzatoare", se arata in caietul de sarcini al acestei licitatii (vezi mai multe detalii in documentul atasat).

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente: 28 martie 2016. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 martie 2016. In aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.