Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia a 14 autoturisme in sistem buy-back, contract cu o valoare estimata fara TVA de 192.500 de euro, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Concomitent, ASF va vinde operatorului care va castiga licitatia alte 14 autoturisme rulate aflate in proprietate, masini care sunt evaluate la peste 70.000 de euro. Scopul licitatiei este de inlocuire a masinilor care au durata de viata depasita si uzura avansata.

masini ASFFoto: ASF

Achizitia se va face din fondurile proprii ale ASF. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

In caietul de sarcini (vezi documentul atasat) se precizeaza ca cele 14 autoturisme rulate care fac obiectul vanzarii sunt in proprietatea ASF, platite integral si sunt inmatriculate pe persoana juridica.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 decembrie 2016. Data limita de evaluare a ofertelor este 19 ianuarie 2017.

ASF este autoritatea nationala pentru reglementarea si supravegherea pietelor asigurarilor, a pensiilor private si a pietei de capital, sectoare care insumeaza peste 10 milioane de participanti.