Aviva Asigurari de Viata a inregistrat in primele trei luni din 2008 o crestere cu 36% a primelor brute subscrise, pana la 23 milioane lei, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat vineri compania. Aviva Asigurari de Viata a mai anuntat o crestere cu 5% a fondurilor detinute sub administrare, pana la 121 milioane lei.

“Am reusit sa crestem semnificativ in ceea ce priveste primele brute subscrise si sa atragem un numar important de clienti noi in portofoliul nostru. Aviva este increzatoare in potentialul oferit de piata romaneasca si de accea ne propunem sa crestem cat mai mult si sa castigam o cota de piata cat mai mare”, a declarat Shah Rouf, CEO Aviva Group Romania.

Compania de administrare a activelor, parte din Aviva Romania, Certinvest, achizitionata in noiembrie 2007, a avut de asemenea un inceput de an excelent; activele aflate in administrare au crescut cu 3 milioane lei.

Grupul Aviva a obtinut in primele trei luni din 2008 o crestere cu 5% a vanzarilor de asigurari de viata si pensii pana la peste 8,1 miliarde lire sterline. Pe piata romaneasca, Aviva Grup Romania include trei companii: Aviva Asigurari de Viata, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Certinvest (achizitionata in data de 13 septembrie 2007).