BT Aegon si brokerul de pensii Grawe avertizati pentru neregulile agentilor de marketing

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Luni, 25 august 2008, 15:13 Economie | Asigurari

Banca Transilvania si Aegon au infiintat BT Aegon
Foto: Rompres
Arbitrul pietei de pensii private (CSSPP) a sanctionat cu avertisment scris BT Aegon Fond de Pensii si brokerul de pensii Grawe Pensions Services, pentru ca agentii de marketing ai acestora au semnat acte de aderare inainte de obtinerea avizului Comisiei. Oficialii CSSPP au precizat pentru HotNews.ro ca este vorba de trei agenti de marketing ai Grawe, broker care vinde pensii pentru BT Aegon, carora le-au fost retrase avizele de activare pe aceasta piata. Cele doua companii au fost avertizate pentru ca, desi stiau de aceasta situatie, nu au anuntat la timp Comisia.

Cele doua companii au fost avertizate in scris conform prevederilor art. 35 din Norma 25/2007:

“Administratorul sau, dupa caz, agentul de marketing persoana juridica este obligat ca in termen de 15 zile lucratoare de la data luarii la cunostinta sa informeze Comisia in cazul in care constata ca agentii sai de marketing incalca prevederile legale.” Sanctiunea a fost acordata in baza prevederilor art. 141 alin. (1) lit. g) si alin. (2) lit. a) din Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata in comunicatul Comisiei.

Cei trei agenti Grawe carora li s-au retras avizele sunt Tanescu Claudia Cristina (cod de inregistrare AMF-RO-2234916), Iancu Ioan (cod de inregistrare AMF-RO-2231895) si Dana Gheroghita Magdalena (cod de inregistrare AMF-RO-1921334).

BT Aegon Fond de Pensii este un joint-venture intre Banca Transilvania si asiguratorul Aegon, ocupand in prezent locul sapte in randul celor 14 administratori de fonduri de pensii administrate privat din Romania cu o cota de piata de circa 3,15% si peste 131.000 participanti la fondul administrat.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


1162 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri