BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a subscris in primele trei luni din 2011 prime brute in valoarea de 89,5 milioane lei, in crestere cu aproximativ 10 % comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele prezentate luni de asigurator. In perioada mentionata, compania a realizat un profit operational de 7,1 milioane lei.

Valoarea activelor in administrare a ajuns la 554,2 milioane lei cu 47,3% mai mult decat in primul trimestru al anului anterior, conform asiguratorului.

BCR Asigurari de Viata este companie membra a Vienna Insurance Group. Grupul austriac se afla pe primul loc in piata de asigurari locala prin veniturile inregistrate de companiile detinute, respectiv BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig si Asirom.

In primele trei luni din acest an, grupul asutriac a inregistrat in Romania o pierdere de 4,97 milioane euro, comparativ cu un profit inainte de taxe de 7,41 de milioane de euro. Veniturile din primele brute subscrise de companiile detinute de VIG in Romania au fost in valoare de 144,5 milioane euro in primele trei luni ale acestui an, in scadere cu 2% fata de perioada similara din 2010.