Uneori lucrurile par foarte simple de pe margine: ati avariat masina, ati anuntat asiguratorul, dosarul de dauna si evaluarea au fost realizate, masina a fost reparata. Totul, intr-un timp scurt. Ce v-ati mai putea dori? Ei bine, in momentul in care primiti echipamentul de fotbal si mingea, situatia se schimba fata de atunci cand comentati meciul impreuna cu prietenii si stabiliti strategia de atac dintr-o pocnitura a degetelor. Detaliile sunt cele care fac diferenta atat pe terenul de fotbal, cat si in orice incident rutier in care sunteti implicat.

Semnare contract asigurare CASCOFoto: Porsche Asigurari

Alegerea asigurarii CASCO ar trebui sa ia in calcul mai intai elemente precum procedura de preluare si solutionare a daunelor, calitatea serviciilor, structura pachetului de asigurare si serviciile post-contract incluse. Dupa ce ati semnat contractul de asigurare, acest lucru se traduce si in faptul ca asiguratorul continua sa va fie aproape si aveti la indemana un canal de comunicare. De exemplu, asistenta rutiera disponibila non-stop, atat in tara, cat si in afara granitelor, poate face diferenta intr-o situatie neplacuta.

Iata cateva situatii neplacute si serviciile pe care e bine sa le bifati atunci cand alegeti asiguratorul CASCO, pentru a va ajuta sa iesiti din orice incurcatura usor, fara batai de cap:

  • Este vineri seara. Ati avut un eveniment neplacut si foarte curand trebuie sa plecati la drum lung. Aici intervine detaliul. Este simplu daca puteti anunta dauna 24/7. Nu trebuie decat sa dati un telefon, iar problema dumneavoastra are deja o solutie.
  • Ce faceti daca defectiunea este suficient de serioasa incat nu mai puteti porni masina? Acum adaugati conditiile din situatia anterioara, si faptul ca tocmai ati plecat in vacanta. Detaliile chiar conteaza. La Porsche Asigurari, la fel ca in cazul anuntarii daunelor, asistenta rutiera functioneaza 24/7. Aceasta consta in transportul masinii avariate la cel mai apropiat service autorizat corespunzator cu marca autovehiculului. In cazurile in care clientul se afla la jumatatea drumului intre 2 localitati, serviciul de asistenta rutiera al Porsche Asigurari acopera gratuit transportul masinii in orasul de domiciliu al clientului, pe teritorul Romaniei.
  • Urmeaza sa plecati in concediu. Va pregatiti sa calatoriti in afara tarii cu masina si pe langa toate detaliile calatoriei, trebuie sa va preocupati si de masina - oare asigurarea CASCO e valabila? Trebuie sa sun undeva, sa platesc ceva pentru extinderea Casco? Cat dureaza? In cazul Porsche Asigurari aceste intrebari dispar, pentru ca asigurarea dumneavoastra Casco are acoperire in intreaga Europa geografica, indiferent de asiguratorul RCA ales in pachet. Puteti pleca oricand la drum fara grija ca nu sunteti acoperiti de asigurare.
  • Daca ati apucat deja sa iesiti din tara si abia atunci a avut loc nefericitul incident, puteti sta linistiti daca aveti CASCO oferit de Porsche Asigurari: asistenta rutiera functioneaza si in afara tarii. Trebuie doar sa anuntati incidentul: in timp ce Porsche Asigurari se ocupa de transport, dumneavoastra le povestiti celor dragi ce s-a intamplat; nu pentru alt motiv, ci ca sa stie ca totul este in regula.
  • Dupa asemenea evenimente, cu siguranta nu doriti sa cheltuiti alte resurse (dintre care cea mai importanta este timpul) pe nenumarate drumuri la: asigurator, service etc. Lucrurile sunt simple: constatarea se face direct la dealerul autorizat de marca, unde va asteapta agentii Porsche Asigurari. Veniti in service pentru cosntatare si lasati totodata masina la reparat.
  • Ulterior, ridicati masina de la service imediat ce reparatiile au fost finalizate, pentru ca Porsche Asigurari a acoperit deja cheltuielile prin sistemul de decontare directa implementat. Nu este grija dumneavoastra cand si cum plateste asiguratorul, masina dumneavoastra nu ramane blocata in service nicio zi suplimentara fata de durata reparatiei.

Asadar, lucrurile sunt mai simple de pe margine, dar pot ramane la fel si in cazul oricarui incident rutier, daca alegeti solutia potrivita. Masina dumneavoastra este in siguranta atunci cand expertul CASCO va programeaza confortul in detaliu.

Acest material face parte dintr-o serie de sfaturi oferite de Expertul CASCO, Porsche Asigurari, pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste asigurarea CASCO pentru masina dumneavoastra. Porsche Asigurari este o companie membra a Porsche Finance Group ce ofera exclusiv asigurare CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi si rulate, achizitionate in leasing sau credit prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank - ori achizitionate cu plata in numerar.